До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майбутнє близько: нова колекція українського бренду TTSWTRS

Український бренд TTSWTRS представляє нову колекцію AI met a woman — роздуми команди про те, яким би був результат зустрічі штучного інтелекту з жінкою. За версією бренду, історія закінчується неминучим тріумфом останньої.

На переконання бренду, джерело сили жінки таке потужне, що штучний інтелект не може з цим впоратися: від нього лишається лише слід у вигляді силуетів і принтів на одязі. А жінка з умінням вбирати в себе все найкраще та вдосконалюватися, — стає сильнішою, створюючи нові форми та сенси. Такі роздуми лягли в основу колекції AI met a woman.

Реклама

До колекції ввійшли — брючний костюм з тілесним принтом на внутрішньому боці; переосмислені через роботизовані деталі класичні чорні сукні; одяг із чорної глянсової шкіри з принтами, натхненими штучними інтелектом, що контрастують з елегантними мереживними елементами.

Принти на комбінезонах, легінсах, топах і сукнях створено в співпраці з 3D-художником Таймуром Акбаром Ханом. Концептуальний творець з Пакистану працює з науковою фантастикою, роботами й матеріалами майбутнього. Колекція містить цифрові прототипи, створені в найбільшому міжнародному ритейлері цифрового одягу DRESSX.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.