До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бруно Сіалеллі займе пост креативного директора Lanvin

У березні 2018 року стало відомо, що Олів'є Лапідус залишає посаду креативного директора чоловічої лінії французького дому Lanvin. Тепер його місце займе Бруно Сіалеллі, який раніше працював у Loewe під керівництвом Джонатана Андерсона в ролі директора дизайну чоловічого одягу. До цього Бруно працював у Paco Rabanne і Balenciaga під керівництвом Ніколя Жескьєра і Александра Венга.

Бруно Сіалеллі

"Його виняткове і дуже особисте бачення, його сміливість, його культура, його енергія і здатність створювати сильну творчу команду переконали нас", – сказав Жан-Філіп Гекке, виконавчий директор Lanvin, у своїй заяві.

Реклама

Бруно Сіалеллі – четвертий дизайнер за чотири роки у французькому Будинку моди, з тих пір як Альбер Ельбаз, який займав посаду креативного директора протягом 14 років, покинув його. 2016 року виручка Lanvin склала всього 162 млн євро, що на 23% менше, ніж рік перед тим, а також перша втрата більш, ніж за десятиліття. Згідно з джерелами, виручка 2017 року була ще нижчою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.