До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд POUSTOVIT представив осінню капсулу

Український бренд POUSTOVIT представив нову капсульну колекцію сезону осінь-зима 2021/2022. До капсули увійшли яскраві елегантні сукні, якими славиться марка.

"Натхненні красою осінньої природи та романтичного Києва, ми розробили лінійку суконь у яскравих насичених кольорах із гладеньких тканин, цього разу без характерних для бренду авторських принтів, — розповідає креативна директорка лейблу Лілія Пустовіт. — Шляхетна архітектура київських Липок, стримана та витончена, з розкішним оздобленням кованими металевими деталями — впевнено говорить сама за себе. Так само — і жінка POUSTOVIT, яка без вагань іде підкорювати день затишними вулицями нашого рідного міста".

Реклама

В осінній капсулі POUSTOVIT представив кілька фасонів суконь довжини міді. Кожна модель виконана у виразному кольорі і транслює color statement, який ліг в основу колекції. Яскраві відтінки та нескладні силуети для лінійки були обрані спеціально — у такий спосіб дизайнерка підкреслює бажання відкритися свіжим і новим емоціям. Капсула вже доступна на офіційному сайті бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.