До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аквапраз — зірка нової колекції прикрас Boucheron

Вперше в історії ювелірного мистецтва Дім Boucheron представляє прикраси з аквапразом — напівпрозорим натуральним каменем, виявленим у 2015 році в Зімбабве. Колекція Serpent Bohème, натхнена красою змії, бере свій початок у 1968 році. За останні 50 років лінійка змінювалася й оновлювалася, пропонувала новий спосіб носити прикраси та грати з різними кольорами й камінням.

Serpent Bohème — це складне поєднання різних матеріалів і технік, що застосовуються й у Високому ювелірному мистецтві. Впізнавані "коди" колекції незмінні: змія з головою акуратної краплистої форми й філігранно виготовленими лусочками, а також богемний звитий ланцюжок — візитна картка Дому Boucheron. Серед новинок колекції — каблучки, кольє, сережки й браслети з аквапразом. Прикраси виготовлено з білого золота, а натуральний камінь окантований діамантами круглого ограновування.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.