До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Показ дитячого одягу Bonpoint в парламентській бібліотеці України

Вчора, один із залів Національної парламентської бібліотеки України перетворився на місце проведення показу весняної колекції бренду дитячого одягу Bonpoint. В читальному залі з кінематографічнішими зеленими лампами з'явилося діджейське обладнання, співробітники бібліотеки з захопленням обговорюють майбутнє дефіле, книги про гени і геномах стоять в одному залі з солодощами та шампанським Moët & Chandon, – такого в цьому місці ще не було. Христя Храновська перша, хто зважився провести показ в парламентській бібліотеці.

<b>Bonpoint 42</b>

Реклама

"Заходьте! Ви давно приходили до бібліотеки такими ошатними і красивими?" – цими словами Христя зустрічала молоде покоління київських модників та їхніх батьків. На показ дитячого одягу прийшли телеведуча Катя Осадча й Ольга Фреймут, музичний продюсер Ірина Горова, модель Наталя Гоцій, продюсер FILM.UA Ірина Костюк та інші. У ролі діджея виступила Валя Грищенко, а допомогла їй Олександра Шовковська, донька Ольги Альонової.

<b>bonpoint collection42</b>

Як моделі виступили діти друзів Христі Храновської, зокрема Соня Заривна, Емілі Арфуш, Кася Срна, а також її власні сини Лук'ян та Дем'ян.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.