До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення: Saint Laurent Menswear весна-літо 2019

Прохолодним червневим вечором 2018-го нову чоловічу колекцію Saint Laurent в Нью-Йорку продемонстрував Ентоні Ваккарелло. Сталося це рівно 40 років потому, як це місто аплодувало самому Іву Сен-Лорану – 1978 року француз тут презентував аромат Opium, а в першому ряду біля нього сиділи Шер і Трумен Капоте.

У Ваккарелло в гостях же були Кейт Мосс і Лорен Гілл з дочкою, а сама колекція стала квінтесенцією моди сімдесятих – важливого десятиліття в історії Будинку. "Я хотів показати як жило місто в той час і наскільки актуальний вигляд все це має сьогодні, – поділився італійський дизайнер. – Природно, що не можна було не згадати про Studio 54 і колосальний вплив цього місця на весь Нью-Йорк".

Реклама
Локація шоу Saint Laurent Menswear весна-літо 2019

На подіумі ці роздуми вилилися в низку чорно-золотих образів з шовковими сорочками, вузькими шкіряними жакетами і брюками-сигаретами. Обов'язковими елементами стали широкополі капелюхи, різноманітні шарфи і вузькі ремені. Нью-йоркський гламур дизайнер поєднав з дикістю Середнього Заходу, а в фіналі шоу випустив на подіум хлопців у вузьких блискучих штанах і з голим торсом, обсипаним срібним глітером. Сексуальність і свобода – в чистому і чесному вигляді.

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.