До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Black Sea Fashion 2019: прев'ю нової колекції Ksenia Schnaider

"Нашу круїзну колекцію я вирішила присвятити курортам на Чорному морі – те, як люди у нас одягаються на пляж, це – унікально й неповторно. Я вирішила взяти цей колорит як основний мотив колекції" – розповідає Ксенія Шнайдер. – "Дівчата в леопардових сукнях, а біля них голі діти в панамках. Рушники приносять в чорних пакетах Boss. Чоловіки середнього віку в гавайських сорочках, бермудах і сандалях з високими шкарпетками. Це джерело ідей!" – додає дизайнер.

Ksenia Schnaider Black Sea Fashion 2019

Ключові елементи колекції – це принти Антона Шнайдера. Є сукні, натхненні гавайськими сорочками, денім з пальмами, в'язані леопардові поло і "сувенірні" футболки, які, зазвичай, продають на курортах. На футболках Ksenia Schnaider фотографії пляжів, зроблені у випадковому порядку і оброблені за допомогою вбудованих ефектів у фотошопі. Результат – максимально випадкові зображення пляжів, як і все, що там відбувається, зі слоганом Black Sea Fashion 2019.

Реклама

Зараз команда бренду перебуває в Парижі і всю колекцію можна побачити в шоу-румі Polly King&Co (116 Rue de Turenne).

<b>лукбук шнайдер лето париж</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.