До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Битва протилежностей: Frolov осінь-зима 2018/2019

Протилежності притягуються, й саме на цій силі тяжіння Іван Фролов побудував нову колекцію, зіштовхнувши разом панків та французьких аристократів часів Марії-Антуанетти.

Frolov осінь-зима 2018/2019

Головна героїня зйомки – модель Окунну Тосін (Sui, Cat-b). Вона була тією самою незабутньою актрисою, котра закривала театральну постановку FROLOV під час Тижня моди в Києві. Зйомка лукбука пройшла під керівництвом номінанта на Pinchuk Art Centre Prize 2017 Яреми Малащука. У кожному луці модель позувала двічі: в теплому та в більш холодному світлі. Зіставлення двох майже однакових знімків створює особливий ефект на сприйняття та трактування ідеї колекції.

Реклама

<b>FrolovLBF18</b>

З 27 лютого по 7 березня колекцію можна буде побачити в Паризькому шоу-румі при Українському культурно-інформаційному центрі, де також будуть представлені картини художника Тимура Постового, який розробив ряд принтів до осінньо-зимової колекції FROLOV. Крім того шоу-рум представить колекції брендів Anton Belinskiy, Covernomberone та роботи художників Love Curly та Вови Воротньова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.