До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без перебільшень: колекція ELENAREVA весна-літо 2020

Український бренд ELENAREVA представив рекламну кампанію своєї колекції сезону весна-літо 2020, в якій оспівує коди сучасної жіночності без перебільшень і зовнішньої надмірності.

ELENAREVA весна-літо 2020

Дизайнерка Олена Рева шукає натхнення в одноактному балеті BellaFigura Їржи Кіліана, який деконструює академічні канони і пропонує глядачам насолодитися самим танцем, позбавленим зайвих елементів, як-от костюми чи декорації. Як і Кіліан, дизайнерка уникає правил і академізму в колекції весна-літо 2020 та зосереджується на простих формах і стриманій палітрі кольорів. Чорні та білі легкі тканини доповнені яскравими вкрапленнями рожевого і криваво-помаранчевого кольорів.

Реклама
ELENAREVA весна-літо 2020
ELENAREVA весна-літо 2020
ELENAREVA весна-літо 2020

Струмливий шовк використали для додання об'єму сукням і спідницям. Куртки та шорти з сатиновою фактурою врівноважують грайливий настрій колекції. Дизайнерка робить реверанс до епохи бароко і представляє драпіровані топи, прикрашені бантами і збірками, які оголюють найінтимніші ділянки жіночого тіла і додають колекції сучасної чуттєвості.

ELENAREVA весна-літо 2020
ELENAREVA весна-літо 2020
ELENAREVA весна-літо 2020

Щоб врівноважити цю категорію, Олена Рева доповнює колекцію монолітними сукнями з довгим рукавом, виконаними з принтованого шовку, який є результатом співпраці бренду з сучасним українським художником Анатолієм Бєловим. У межах колекції весна-літо 2020 Олена Рева намагається довести, що жіночність нового часу – скромна і помірна. Сучасна сексуальність походить зсередини і стає особистою, а не публічною насолодою.

<b>Коды современной женственности: коллекция ELENAREVA весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.