До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Хадід представляє нову колекцію Alexandre Vauthier

Між Белою Хадід і французьким дизайнером Александром Вотьє склалися особливі стосунки – модель заради його показів готова летіти через океан, а він створює для неї найсміливіші й найефектніші вбрання. З сезону в сезон американка бере участь в шоу Alexandre Vauthier, а зараз і геть стала обличчям осінньо-зимової колекції. Вотьє відмовився від проведення традиційного показу, а обмежився лукбуком, знялася в якому саме його муза Хадід.

Нова колекція стала продовження історії, яку Вотьє почав розповідати в січні цього року на Тижні моди в Парижі. Тут також відчувається вплив 1980-х на дизайнера, а також його захоплення творчістю французького живописця Жана Антуана Ватто. Так, брючний костюм з бриджами мав би відмінний вигляд на якомусь придворному з картин майстра, а сексуальні комбінезони з драпіровками та глибокими вирізами легко уявити на Грейс Джонс – співачці, без якої вісімдесяті були б зовсім іншими.

Реклама

Однак в цих двох епох, між якими прірва в 300 років, є одна загальна риса – тяга до пишноти. Очевидно, що Вотьє якраз і використовував її як міст, щоби зробити колекцію цільною, але ми все-таки сьогодні живемо в XXI столітті й понизити градус урочистості завжди буде корисним. Вотьє для цього використовував локацію

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.