До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balenciaga представлять нову колекцію за допомогою відеогри

Balenciaga доєдналися до низки брендів, які відходять від традиційного формату показів. Бренд мріє про моду завтрашнього дня за допомогою відеогри, у якій представить нову колекцію 6 грудня.

Через 52 роки після того, як Крістобаль Баленсіага вирішив покинути розклад Тижня високої моди, кілька місяців тому Дім оголосив про велике повернення, створивши спеціальну команду та майстерню. Спочатку кутюрний показ планували на липень, а відтак перенесли на січень. Тепер же Balenciaga представляє новий проєкт, який дістав назву Afterworld: The Age of Tomorrow.

Реклама
Afterworld: The Age of Tomorrow

6 грудня, о 12:00 за центральноєвропейським часом, паризький модний Дім представить колекцію осінь-зима 2021/2022 в інтерактивній оригінальній формі — спеціально розробленої відеогри. Пригодницька гра триває у 2031 році. З критичним поглядом на світ, який нас оточує, доказом чого є апокаліптична колекція бренду осінь-зима 2020/2021, Balenciaga запросить відданих шанувальників відкрити для себе найближче майбутнє. Відповідно до пресрелізу, гра повертає учасників до здоровішого життя на тлі поліпшеного балансу між природою та промисловістю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.