До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зустріч із собою: нова колекція Bakhirka Apparel

Назва концептуальної колекції Red Thread бренду Bakhirka Apparel перекладається з англійської як "червона нитка", яка в різних культурах відіграє роль своєрідного щита. У новому дропі бренд досліджує зв’язок людини і війни, використовує вінтажну форму австрійської й англійської армій і деконструює її.

Особливість колекції не тільки у вибраній тематиці: вперше Bakhirka Apparel випустили сукню й спідницю. Раніше весь одяг бренду був переважно унісекс, але цього разу силу військового одягу навмисне підкреслили жіночністю. Під час створення колекції використовували здебільшого натуральні тканини, металеві пряжки й шовкові шарфи. Незвичними акцентами стали знімні манжети, які завдяки фіксації на ґудзиках можна самостійно кріпити до рукавів піджака або зовсім прибирати.

Реклама

"Переносячи старі елементи, як-от тканина, рукави, підкладка, погони, значки, ґудзики на нові речі, ми також перенесли спогади з минулого в сьогодення", — розповідає про роботу над колекцією засновниця бренду Катя Бахірка. Дизайнерка вважає, що всередині кожного з нас є схильність до протистоянь, і виявляються вони передусім у боротьбі людини із самою собою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.