До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецтво руху: колекція NADYA DZYAK Pre-Fall 2019

Український дизайнер Надя Дзяк представила свою нову колекцію Pre-Fall 2019, яка отримала назву Art in movement, та в основі сюжету якої – тема ілюзій і руху у творчості. Початковою точкою під час створення нової капсули послугували роботи албано-американського фотографа Ґ'єна Мілі, відомого на весь світ своїми знімками, зведеними в ранг мистецтва. Крім того, в колекції відчувається вплив Етьєна-Жюля Маре, легендарного французького хронофотографа і вченого, який знайшов спосіб зберегти кілька етапів рухів на одному знімку.

NADYA DZYAK PRE-FALL 2019

Впізнавані прозорі сукні та блузи, створені з невагомих тканин з комбінаціями з фігурних плісированих деталей і воланів у новій колекції дизайнера знаходять ефект оптичних тривимірних ілюзій. Колекція наповнена духом містичного романтизму, в той час як стилістика капсули відсилає до кінця 80-х: знакова гостра лінія плечей, завищена талія і зухвалі міні. У колірній гамі переважають чорні і сірі відтінки, лише зрідка можна зустріти спалахи смарагдового і пурпурного тонів. Традиційно, в колекції NADYA DZYAK застосовано багато ручної роботи і рідкісних прийомів ручного викладання складних елементів декору.

Реклама

<b>надя</b>

Фото: Денис Маноха

Стиль: Варвара Барто

Моделі: SonTrava (1Mother Agency), Juli (Cat-b)

Beauty: Євгенія Козлова

Продакшн: Fashion Office

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.