До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Архітектурне бюро: колекція Lake Studio Resort 2019

Український бренд Lake Studio представив лукбук до нової круїзної колекції, яку вперше показували в Києві на початку червня. Ключовим джерелом її натхнення стала архітектура, але не конкретний її напрямок, а загальні принципи роботи з формою і пропорціями.

Дизайнери бренду Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова розповідають, що під час роботи над колекцією вони прагнули поєднати фірмову жіночність одягу Lake Studio з чіткістю ліній, а допомогло їм досягти задуманого ефекту поєднання легких тканин і до міліметра вивіреного крою.

Реклама

З новинок команда Lake Studio після тривалої перерви повернулася до роботи з денімом, який і став тією архітектурною складовою колекції. "Ми хотіли показати, що навіть такий грубий і утилітарний матеріал може лестити жіночому тілу, підкреслювати його тонкість і вишуканість", розповідають в Lake Studio.

За традицією бренд багато працює з принтами цього разу ключовим стало зображення декоративної капусти, яку придумала і втілила в життя арт-директор марки, Марія Гаврилюк.

Фото: Ксенія Каргіна

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.