До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Американський бренд Sies Marjan закривається

Американський бренд Sies Marjan закривається. Бренд, який заснував дизайнер Сандер Лак у 2015 році, прикрашав нью-йоркський Тиждень моди своїми різнобарвними яскравими колекціями. Нині ж через пандемію коронавірусу Sies Marjan переживає фінансову кризу й змушений закрити свій бізнес. Бренд робив ставку на великі універмаги, які дуже постраждали внаслідок закриття Barneys New York. "Наша молода й незалежна компанія потрапила під вплив COVID-19. З важким серцем ми ухвалили дуже важке рішення — закрити наш бізнес", — ідеться в офіційній заяві марки.

CFDA Fashion Awards 2018

Фінансування Sies Marjan забезпечували мільярдери Ненсі й Говард Маркси. Раніше Сандер Лак співпрацював з брендами Balmain і Dries Van Noten, з останнім — як керівник дизайн-департаменту бренду. У 2018 році Сандер Лак здобув премію CFDA як молодий перспективний дизайнер. "Те, над чим ми працювали, було мрією, яка стала реальністю", — написав Лак про бренд, названий на честь його батьків. "Спасибі всім, хто присвятив свій час і талант Sies Marjan за ці роки. Ми створили унікальний бренд, спадщина якого стосується не тільки одягу й колекцій, але й кожного, хто зробив свій внесок у його розвиток", — зазначив Сандер.

Sies Marjan осінь-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.