До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моя Арізона: Аліса Ілієва про нову колекцію H&M Studio

Ілієва Аліса вирушила до Арізони разом з H&M Studio як обличчя колекції від України і розповіла Vogue, як це було.

Аліса Ілієва

Нова колекція H&M Studio натхненна пейзажами і духом Арізони. Цього року шведський бренд відмовився від участі в Тижні моди на користь співпраці з блогерами з різних країн світу. З 60 країн приїхали абсолютно несхожі одна на одну дівчата, адже цього сезону представили лише жіночу колекцію. Стільки відкритих і позитивних людей разом я не бачила давно.

Реклама

Компанія зробила ставку на те, щоб вразити колекцією інфлюенсерів, щоб вони вже розповіли про неї мільйонам своїх підписників. І я вважаю, що їм це чудово вдалося.

Аліса Ілієва

Коли ти тільки потрапляєш в Седону, де на шляху тобі зустрічаються марсіанські пейзажі червоних скель, величезні кактуси в поєднанні з синім небом і незрозумілий дух свободи, ти відразу розумієш, чому саме це місце – ідеальне для того, щоб показати всі ці красиві тваринні принти разом з пісочними відтінками речей з нової колекції H&M Studio.

Замість традиційного показу – влаштували імерсивні шоу, що передбачали занурення глядачів у процес і участь у ньому.

Завдяки тому, що ти перебуваєш всередині "показу", можна побачити все максимально близько і розглянути речі в різних ситуаціях, як одяг буквально живе, і ти бачиш його в реальному житті.

<b>H&MStudioArizona</b>

Я познайомилася з різними блогерами, у яких свій неповторний стиль і кожна з дівчат поєднувала речі з колекції по-своєму, але всі ми зійшлися у цій подорожі на одній думці: "Завдання закохати в себе H&M вдалося, хоча такого завдання і не було. Вони просто настільки правильно вибрали людей, які представлятимуть колекцію у своїх країнах, що цей шлях від симпатії на початку знайомства з колекцією до глибокої любові через кілька днів був абсолютно органічним".

Аліса Ілієва
Аліса Ілієва

Одним з цікавих моментів поїздки було для всіх те, що протягом всіх днів і на різні події потрібно було зібрати зразки з H&M. Аксесуари, взуття, верхній одяг – всі елементи гардероба були від Н&M. Це був цікавий виклик, так як можна було подивитися, як по-різному підбирають образи дівчата, вибираючи з одного, хоч і дуже широкого, асортименту.

Аліса Ілієва
Аліса Ілієва
Аліса Ілієва

Ми – ті, хто любить і багато подорожує, любить своє індивідуальне вираження, і ті, хто обов'язково захопиться духом червоних скель Арізони, божевільних видів і дзвінкого повітря. І від мого "люблю тільки пастельні і пісочні тони" на початку подорожі практично нічого залишилося, адже в результаті я вже вибрала собі і тигровий принт, і зебру.

Аліса Ілієва
Аліса Ілієва

Старт продажів колекції 21 березня в H&M SkyMall.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.