До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Акварелі: колекція Erdem Resort 2019

Складно уявити дизайнера, який любив би квіти більше, ніж Ердем Мораліоглу. З сезону в сезон він не перестає надихатися ними і знову давати їм нове життя на речах романтичних і жіночних.

Erdem Resort 2019

У новій круїзній колекції Erdem, він звернувся до дрібного квіткового принта, грайливий характер якого урівноважив за допомогою стриманої колірної гами і акварельного ефекту. Вийшло трохи тривожно і меланхолійно, як на фотографіях нью-йоркського фотографа Діани Арбус. Її маргінальна естетика прибрала з колекції "солодкість", з якою часто асоціюють квітковий візерунок. Також Мораліоглу надихався роботами сучасного живописця Каї Доначі, відомої своїми розмитими і нечіткими портретами.

Реклама
Erdem Resort 2019
Erdem Resort 2019

У колекції ця невизначеність виражена в легких повітряних силуетах, некерованих оборках і численних складках. Навіть брючні костюми у Ердема цього разу наче "попливли", стали обтічними і в'язкими, але від цього не менш бажаними.

Erdem Resort 2019
Erdem Resort 2019
Erdem Resort 2019
Erdem Resort 2019

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.