До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 подарунків до дня Святого Валентина для себе коханої

День Святого Валентина — прекрасний спосіб потішити себе наприкінці нескінченно довгої зими й освідчитися в коханні головній людині в житті — самій собі. Ми вибрали п’ять романтичних і дуже гарних подарунків, з якими не закохатися в саму себе буде неможливо. Також цю статтю ненароком можна показати коханій людині.

Сукня Nadya Dzyak

Український бренд Nadya Dzyak відомий своїми романтичними сукнями далеко за межами нашої країни. Особливо ефектний вигляд мають моделі насиченого червоного кольору, який у поєднанні з багатоярусними рюшами й невагомою органзою миттєво налаштовує на грайливий лад.

Реклама
Годинник Chopard

Серце — один з ключових мотивів ювелірного Дому Chopard, на який можна натрапити як у їхній лінійці Happy Hearts, так і в колекціях Високого ювелірного мистецтва. Не менш майстерно образ серця представлений і в знаменитому годиннику цієї швейцарської марки. Серед наших фаворитів — годинник на червоному шкіряному ремінці з діамантами з колекції Happy Sport, циферблат якого прикрашений розсипом чарівних сердець.

Годинник Chopard
Аромат Chanel

Є аромати, які ніколи не втратять своєї актуальності. До таких належать і легендарні парфуми Chanel # 5, створені якраз 100 років тому. Нагадаємо, що в 1921 році їх придумав парфумер Ернест Бо на прохання Коко Шанель створити "жіночі парфуми саме із жіночим ароматом". Унаслідок і народився квітково-альдегідний аромат, що тримається на шкірі надзвичайно довго й поступово розкривається новими гранями. Такий подарунок тішитиме й полонитиме ще дуже довго.

Аромат Chanel #5
Сумка Prada

Не менш бажаним подарунком, хоч і не таким очевидно романтичним, стане нова сумка Prada Cleo в металізованому виготовленні, натхнена архівами марки з 1990-х. Вона легко пасуватиме як до буденного образу, так і вечірнього.

Сумка Prada
Туфлі SJP

Сара Джессіка Паркер знає, які туфлі змусять наше серце забитися частіше. Одна з найцікавіших моделей останньої колекції — сатинові мюлі, прикрашені ефектним бантом зі стразів. Ідеальний вибір для тих, хто любить ефектні аксесуари.

Туфлі SJP
Прикраси Rubeus

Закохані очі — головний символ колекції Fortuna італійської марки Rubeus, яка пропонує не обмежуватися лише однією прикрасою, а поєднувати їх на каблучках, браслетах і підвісках. Додаткового романтичного флеру колекції додають рожеві сапфіри в поєднанні із жовтим золотом і найчистішими діамантами.

Прикраси Rubeus
Помада ROUGE DIOR

Щоб поліпшити собі настрій, не обов’язково купувати дорогий подарунок. Із цим прекрасно впорається й нова помада ROUGE DIOR, презентація якої нещодавно відбулася в київському бутику бренду. В Україну привезли 39 відтінків, серед яких точно знайдеться той самий. А якщо хочеться класики, то на допомогу прийде канонічний відтінок №999, який обожнюють Шарліз Терон і Наталі Портман.

Помади ROUGE DIOR

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.