До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних образів з годинником Huawei Watch GT 3: вибір редактора

Останнім часом ми звикли повністю покладатися на свої гаджети, разом з якими зручно не тільки вирішувати щоденні робочі завдання, а й контролювати фізичну активність і навіть окремі показники здоров’я. Нашими ідеальними супутниками тут стали смартгодинники, проте їхній зовнішній вигляд нерідко викликав запитання, оскільки виразно спортивний дизайн не завжди поєднувався з діловими образами, не кажучи вже про вечірні. Компанія Huawei змогла розв’язати цей ребус випуском смартгодинників Huawei Watch GT 3, у яких великий функціонал поєднався з досить класичним дизайном. На українському ринку нині доступні дві версії цієї моделі — дещо витончена з циферблатом 42-мм і трохи маскулінна з діаметром 46-мм. Своїми враженнями від новинки поділилася шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова, яка також зібрала п’ять різноманітних образів, які засвідчують, що Huawei Watch GT 3 — це не тільки "розумний" гаджет, а ще й стильний.

Віолетта Федорова

Головна вимога до "розумного" годинника в мене проста — заряд батареї. У моєму годиннику, діаметром 42-мм, її вистачає на сім днів активного використання, а в 46-міліметровій версії про заряд можна не турбуватися аж 14 днів. Не менш важливою є і зручність в ужитку (все вирішується в кілька дотиків), а традиційний зовнішній вигляд став тим самим бонусом, який схилив мій вибір саме до Huawei Watch GT 3. Моя робота передбачає велику кількість публічних заходів з певним дрес-кодом, під час яких з годинником розлучатися зовсім не хочеться. Саме тому мені сподобалася ідея поєднання традиційного дизайну із сильною "начинкою".

Реклама

Під’єднавши Huawei Watch GT 3 до смартфона, можна легко відповідати на дзвінки безпосередньо з екрана, персональний біговий асистент допомагає контролювати всі мої дії, а понад 100 видів фізичної активності допомагають не випадати з тренувального процесу навіть у разі великої завантаженості. Важливо, що годинник дуже точно вимірює пульс, сатурацію, рівень стресу, нічну активність і сон. Через насичений графік роботи мені важливо стежити за цими показниками, а годинник справді допомагає вчасно видихнути, сповільнитися і в підсумку почуватися краще.

Зовнішній вигляд Huawei Watch GT 3 — окремий предмет обговорення. Дизайн годинника відсилає до найкращих традицій годинникового мистецтва: мій 42-міліметровий циферблат з 3D-склом має лаконічний вигляд і пасуватиме справді до будь-якого образу. Я вибрала модель на металевому браслеті, у цьому ж розмірі також є шкіряний ремінець. Якщо ви любите масивніший годинник, то 46-мм версія доступна з металевим або фтореластомірним ремінцем. Важливо, що адаптувати Huawei Watch GT 3 можна окремо під кожен свій образ, адже ці годинники мають безліч змінних циферблатів. До суворого жакета я найчастіше вибираю акуратний дизайн у темній колірній гамі, а під час занять спортом для мене зручніше щось яскравіше й динамічніше.

Віолетта Федорова
Діловий дрес-код

Мої друзі й підписники в Instagram знають, що я велика фанатка жакетів — можу їх носити завжди й скрізь. У цьому сезоні мені особливо подобається натуральна колірна гама — всі барви осені чудово міксуються між собою, а жакет глибокого рудого відтінку органічно поєднується із золотистим ремінцем годинника Huawei Watch GT 3.

Пальто Bouguessa, жакет Alice + Olivia, штани Altuzarra, годинник Huawei Watch GT 3, сумка Amina Muaddi, ботильйони Gianvito Rossi, сорочка Stella McCartney
Плани на вечір

Хто сказав, що улюблений смартгодинник не можна надіти до вечірнього образу. Традиційний дизайн Huawei Watch GT 3 легко поєднати із чорним шовком струмливої сукні до підлоги, а великі сережки й декор на вишуканих босоніжках підкреслять урочистість моменту.

Пальто Maison Margiela, сукня Galvan, годинник Huawei Watch GT 3, босоніжки Christian Louboutin, сумка The Row, сережки Jacquemus
На щодень

Гра фактур — завжди безпрограшне рішення. У повсякденному гардеробі особливо ефектно поєднується гладка екошкіра і м’яке в’язання, що дарує відчуття тепла й затишку. До речі, цей прийом використаний і в дизайні Huawei Watch GT 3 — металеве плетіння браслета й дзеркальна поверхня циферблата якраз теж демонструють зв’язок між технологічністю й артизанальною майстерністю. На бажання золотистий браслет можна замінити на шкіряний ремінець, наприклад, приємного молочного відтінку.

Пальто Gucci, светр Loewe, штани Isabel Marant, годинник Huawei Watch GT 3, сумка Loewe, взуття Saint Laurent, кашкет Loro Piana
Най будуть танці

Танці на передноворічній вечірці можна сміливо порівняти з якісним тренуванням, а це означає, що без смартгодинника нам не обійтися — зафіксовані спалені калорії та пройдені кроки стануть додатковим бонусом перед низкою святкових застіль. Цієї зими я в захваті від пір’я й срібла, які мають ефектний вигляд як у русі, так і в кадрі. Huawei Watch GT 3 органічно вписується і в цей образ.

Сукня Andrew Gn, туфлі Gianvito Rossi, сумка Balenciaga, годинник Huawei Watch GT 3, сережки Completed Works
На самоті з природою

Найкраще перезавантаження для мене — це зустріч із природою. Прогулянка в улюбленому парку розвантажує мозок, а триваліша втеча в передмістя розслабляє не гірше, ніж сеанс масажу. Досліджувати нові куточки хочеться теж гарно — об’ємний пуховик, сукня-светр, масивні черевики і Huawei Watch GT 3 мені в поміч, що вже давно перетворився для мене з просто смартпомічника в стильний аксесуар першої потреби.

Пальто Toteme, сукня Jil Sander, сумка Loewe, браслет Givenchy, черевики Bottega Veneta, годинник Huawei Watch GT 3

Більше про годинник Huawei Watch GT 3 можна прочитати на сайті.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.