До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова частина благодійного проекту Майкла Корса WATCH HUNGER STOP

MICHAEL KORS відзначає п'ятиріччя благодійного проекту WATCH HUNGER STOP. Завдяки партнерству з Всесвітньою Продовольчою Програмою (ВПП) всі кошти спрямують на підтримку шкільного харчування. Минулого року ВПП забезпечила шкільним харчуванням більше 18 мільйонів дітей в 60 країнах. Продаж спеціальної продукції – один із способів привернути кошти для проекту WATCH HUNGER STOP.

Кейт Гадсон – обличчя рекламної кампанії WATCH HUNGER STOP

Цього року кампанію WATCH HUNGER STOP підтримує популярний художник Елі Садбрак. Він створив яскравий дизайн лімітованих футболок. "Коли мене запросили в цей проект, я був такий щасливий, що зможу допомогти людям змінити їхнє життя. Я думаю, що кожен художник повинен зробити щось глобальне у світі, в якому ми зараз живемо. Я родом з країни, в якій багато проблем з освітою і голодом. Якщо ми зможемо вирішити ці дві проблеми, то світ буде іншим", – коментує Садбрак.

Реклама
Еді Садбрак

Футболки MICHAEL KORS WATCH HUNGER STOP будуть доступними для покупки в інтернеті і в магазині MICHAEL KORS по всьому світу. Кожна продана футболка MICHAEL KORS – це 100 порцій їжі нужденним дітям.

"Голод – це глобальна проблема, але вона вирішувана. Як би ви не вирішили взяти участь, ви зробите величезний внесок у чиєсь життя. Одна з моїх цілей є звільнення світу від голоду. Ми наполегливо працюємо разом зі Світовою організацією Продовольчої Програми над тим, щоб це стало реальністю. Я пишаюся тим, що програма WATCH HUNGER STOP змогла досягти на цей момент, але це ще не все. Тому ми продовжуємо працювати разом до кінця", – коментує Майкл Корс. Підтримують його і подруги бренду, які стали обличчями благодійної кампанії цього року – актриси Кейт Гадсон і Гейлі Стайнфельд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.