До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тема надії об’єднала всі 26 світових видань Vogue

Вперше за 128-річну історію Vogue усі 26 видань об’єднуються навколо теми надії. У часи, коли світ потерпає від безпрецедентних змін, ми представляємо цей новаторський проєкт і розповідаємо, що означає надія для нашої глобальної родини Vogue.

2020 рік змусив багатьох із нас відчути власне безсилля, опинившись віч-на-віч з великими негараздами. Вони оточили нас зусібіч: від глобальної пандемії Covid-19, яка забрала життя понад 650 000 людей у всьому світі та поставила під загрозу десятки мільйонів робочих місць, до боротьби із жорстокістю поліції й системним расизмом, а також надзвичайної ситуації навколо клімату та її впливу на найвразливіші екосистеми нашої планети. У ці важкі часи ми повинні допомагати одне одному, об’єднавши зусилля для створення справедливішого і безпечнішого для всіх світу.

Реклама

"Нам усім потрібна надія – зараз більше, ніж зазвичай, — каже Анна Вінтур, головний редактор американського Vogue, художній директор та світовий консультант з контенту Condé Nast’s, — і тому в цей бурхливий час Vogue вирішив об’єднати всі світові видання навколо цієї оптимістичної, людяної, націленої у майбутнє теми. У момент кризи може бути важко сподіватися на краще, проте водночас потребу в надії відчуваєш сильніше, ніж будь-коли. Це частина нашої спільної людської природи, джерело втіхи й натхнення, яке дає нам змогу зосереджуватися на світлішому майбутньому".

Опубліковані 19 мовами та доступні протягом серпня та вересня, 26 світових випусків Vogue НОРЕ мають на меті об’єднати мільйони читачів у всьому світі з позитивним баченням майбутнього. Послання надії від знаменитостей, дизайнерів, моделей та активістів, мода, що змушує замислюватися, змістовні статті про різноманіття та інклюзивність, кліматичну кризу, права LGBTQ+ та багато іншого – кожен Vogue спрямував свої зусилля на висвітлення найбільших проблем, які постають перед нами сьогодні, за допомогою фотографії, художніх творів і журналістських матеріалів.

Alevtina Kakhidze

У кожному виданні ви знайдете глобальне портфоліо зображень проєкту "Надія". Їх вибирали головні редактори Vogue. Від капітана Тома, столітнього ветерана Другої світової, який зібрав 32 мільйони фунтів стерлінгів на підтримку "Національної служби охорони здоров’я Великої Британії" (NHS), пройшовши 100 кіл у своєму садочку, – у британському Vogue, до портрета професорки та лікаря Мерілін Аддо, однієї з провідних світових вчених у галузі інфекційних хвороб та вірусології – у Vogue Німеччина. Від світлини сонячного пляжу, алегорії променя світла, що розбиває темряву, зробленої Массімо Віталі для Vogue Італія, до художнього твору Ван Юна, що віддав шану давній історії своєї країни твором під назвою "Коло" для Vogue Китай. Усі ці заяви є різноманітними, пронизливими, потужними та відображають лише невеличку частину людей і явищ, що сьогодні надихають боротися за справжні, тривалі зміни в усьому світі.

Якщо і є щось, що нам показали минулі місяці, це те, що надія навколо нас. Від лікарів, медичних сестер, піклувальників та працівників життєво важливих спеціальностей, які невпинно працювали, щоб захистити нас від Covid-19, активістів, які мобілізували мільйони на боротьбу із системним расизмом та жорстокістю поліції, благодійних організацій, що допомогли 80 мільйонам біженців, змушених залишити свої будинки через війни, переслідування та стихійні лиха, до науковців, які підвищують обізнаність людства щодо змін клімату, – наш світ складається з багатьох натхненних людей, які безупинно працюють, щоб створити світліше, краще майбутнє для усіх нас.

2020 рік вже поєднав світ так, як раніше не можна було уявити. Саме завдяки об’єднанню сил та спільній роботі можливі справжні зміни, саме це одностайно і обстоюють усі світові видання Vogue.

#VogueHope

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.