До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

100% бавовна: патріотичні футболки від українських брендів

Бавовна – слово, яке цього літа перетворилося на справжній мем, та хоч які його значення викликають сьогодні в українців усмішку, без якісної бавовни банально не пошити хороших джинсів чи футболок. Особливо символічний вигляд написи "100% бавовни" мають на футболках з патріотичними мотивами, в яких буде круто зустріти День Незалежності або які стануть гарним подарунком до свята. Ми вибрали кілька варіантів, які точно посядуть гідне місце в гардеробі кожного, хто сьогодні підтримує Україну.

BOBKOVA

Свою любов до України й народних промислів поєднала в одній футболці дизайнерка Крістіна Бобкова, яка прикрасила класичну оверсайз-футболку декоративним елементом у вигляді синьо-жовтого прапора, вив’язаного вручну.

Реклама
LIFESAVINGMERCH

Почуття гумору – національна риса українців, які навіть у найскладніші часи не перестають долати стрес через жарти. Саме народні меми стали основою колекції патріотичного мерчу, за допомогою якого можна не просто висловити свою любов до України, а й зробити важливий внесок у нашу перемогу. Половина вартості з кожної покупки йде на фінансування ініціатив з донорства крові та закупівлю кровоспинних засобів для ЗСУ.

Vika Adamskaya

Vika Adamskaya – український бренд родом з Харкова, що одним з перших запустив лінійку базового одягу з патріотичними мотивами. Світом миттєво розлетілися їхні кардигани зі слоганом UA, а також лаконічні футболки, які без зайвих слів показують, хто ти і звідки.

O.TAJE

Футболки поло – один з незаперечних трендів сезону, який легко вписати як у повсякденний гардероб, так і діловий. Додати їм патріотичного акценту вирішив український бренд трикотажних виробів O.TAJE, взявши за основу синій та жовтий кольори – символи боротьби за свободу й незалежність.

REBELLIS

Бути українцем – звучить гордо. Наша нація сьогодні усьому світові показує, що означає любити й захищати свою землю, а також допомагати її економіці навіть за допомогою таких банальних, на перший погляд, вчинків, як купівля футболки. У колекції молодого бренду REBELLIS є безліч позицій, які допоможуть наголосити: "Я – українець".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.