До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золота доба: головні годинникові новинки Hublot цього року

Годинникова мануфактура Hublot презентувала новинки 2022 року. Деякі з них будуть доступні вже в лютому. Vogue.ua вибрав найефектніші моделі.

Big Bang Integral Time Only

Новинка 2022 року Big Bang Integral вирізняється передусім розміром. Годинник у трьох матеріалах — жовтому 18-каратному золоті, титані та чорній кераміці вперше випущено в корпусі 40 мм. До речі, версії з титану й жовтого золота також прем’єрні для колекції Time Only. А версія All Black, як і всі моделі All Black, ще й обмежена 250 екземплярами.

Реклама

Браслети всієї трійці також стали вишуканішими й чуттєвішими — тонкі пласкі ланки, переплітаючись, щільно обвивають зап’ясток. Легендарний триланковий браслет відполірований до дзеркального блиску, а після сатинований. Завдяки чому контрасти глянсових і матових поверхонь ще більше окреслюють складну архітектуру годинника.

Всі три версії Time Only мають сапфірове скло на лицьовій і зворотній сторонах, а всередині корпусу міститься легендарний ротор Big Bang. Кожна поверхня годинника має сатиноване оздоблення для надання циферблату матовості та ідеальної читаності. Індекс, стрілки й віконце дати кожної версії виготовлені із жовтого золота.

"Ніхто не сподівався, але ми домоглися цього: годинник Big Bang Integral став компактнішим, яскравішим і потужнішим, ніж будь-коли, і водночас досконалішим за будь-який інший годинник. Це було нелегке завдання — створити годинник, що зберіг наші естетичні й технічні складники, але в абсолютно новому для нас форматі. Ми впоралися з цим завданням, створивши Big Bang Integral, який ще раз засвідчив свою універсальність і сучасність!" — розповідає Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Big Bang Sang Bleu II

Ця колекція з’явилася на честь святкування семирічної співпраці Hublot з легендарним татуювальником Максимом Плесчіа-Буші, який цього разу вирішив додати у свої роботи для Мануфактури два культові матеріали — золото Magic Gold і кераміку (чорну й зелену). Серія лімітована — випущено всього 550 моделей у трьох обмежених серіях (Magic Gold, Black Magic Ceramic або Green Cerami). 100 екземплярів моделі Magic Gold, 250 екземплярів Black Magic з повністю чорної кераміки з чорним каучуковим ремінцем і 200 екземплярів Green Ceramic.

Найефектніший декор, не ховаючись, розмістився на найвиднішому місці. Тривимірні геометричні фігури із золота, закріплені поверх циферблата, створюють дивовижний ефект рельєфу й схожі радше на ультратонкі тату. Накладені один на одного шестикутники, ромби й трикутники створюють ідеальну візуальну гармонію.

У корпусі діаметром 45 мм, виготовленому із золота Magic або кераміки, малюнки майстра-татуювальника чергуються і накладаються на корпус і безель, а стрілки з механізмом і диском набувають форми геометричного тату, яке продовжується до каучукового ремінця. Всередині стоїть мануфактурний механізм хронографа Unico HUB1240, який видно під скелетонізованим циферблатом і прозорою задньою кришкою корпусу.

"Роблячи тату, ви берете на себе ризик — сміливе рішення висловити себе і передати важливі послання або символи, які уособлюють знаковий момент у вашому житті. Це саме той дух, який ми прагнемо втілити в годиннику. Годинник Hublot — це вибір, рішення, твердження, віддзеркалення вашої сутності й послання, яке ви хочете передати. Для мене нанесення тату на такі унікальні матеріали являє собою додатковий аспект мого мистецтва, який неможливо стерти", — каже Максим Плесчіа-Буші.

Hublot Yellow Gold Collection

Ще одна разюча новинка прийдешнього року — це колекція із шести легендарних моделей Classic Fusion, Big Bang і Spirit of Big Bang, які повністю створені із жовтого золота. Таким способом у компанії вирішили відзначити сорокарічну історію бренду. Кожна з цих шести моделей — частина історії Hublot, а також символ досвіду, творчості, абсолютної технічної майстерності, закладених у фундамент легенди, що 40 років тому мала тільки одну модель: Classic Original 1980 року.

"Традиції — це те, з чим ми добре знайомі в Hublot! На порозі нашого п’ятого десятиліття ми вирішили повернутися до жовтого золота — одного з наших основних і цінних матеріалів — не з одним, а з шістьма виробами. Ми вперше представили такий багатий комплект годинників, зроблених в одній тематиці. Найкращий спосіб показати наш постійний зв’язок з ДНК бренду й нашу незмінну прихильність розбудові майбутнього компанії!" — упевнений Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Найнаочніше фірмовий стиль виявляється в хронографі Classic Fusion. Це перший випадок, коли хронограф діаметром 42 мм виготовлений із жовтого золота. За ним іде Big Bang Integral, повністю виготовлений із жовтого золота (корпус, безель і браслет). Ця версія, створена із цілісного шматка 18-каратного золота, також доступна в моделі, повністю інкрустованій діамантами, поряд з досконалою версією Високого ювелірного мистецтва.

Наступними в "золотій" колекції представлені Big Bang Unico і Spirit of Big Bang. Big Bang — перший годинник з корпусом 42 мм, повністю виготовленим із жовтого золота, з каучуковим ремінцем і механізмом Unico. Це ідеальне втілення ДНК Hublot: калібр з триденним запасом ходу і зовнішній вигляд, що поєднує в собі жовте золото, глибокий чорний колір, скелетонізовану конструкцію, функціональність і потужність.

Годинник виготовлений Spirit of Big Bang з акцентом на дизайн, що являє собою елегантний корпус у формі діжечки з перемінними вигинами й прямими лініями, з полірованими і сатинованими поверхнями з блискучого жовтого золота, які створюють ефектну гру світла. У версії 42 мм зі скелетонізованим механізмом він має ту ж систему змінних ремінців One Click, що й Big Bang, а також обладнаний калібром HUB4700, одним з найточніших механізмів із частотою 5 Гц (36 000 пк/год).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.