До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ювілейна колекція Високого ювелірного мистецтва Boucheron

Нова колекція Високого ювелірного мистецтва Boucheron стала ювілейною цього року Будинок святкує своє 160-річчя. Колекція під назвою Nature Triomphante створена майстрами Boucheron як вшанування краси природи, різноманітність та ідеальний, естетичний і символічний достаток якої стали нескінченним натхненням для ювелірів. Nature Triomphante це ще й символ вільного духу Будинку, майстри якого ніколи не припиняли перевершувати свої ж власні твори.

<b>Boucheron – Nature Triomphante\1</b>

Реклама

Цього разу ювеліри справді перевершили себе і до ювілею підготували колекцію, що включає дев'ять унікальних перснів, для створення яких розробили унікальну формулу стабілізації пелюсток живих квітів.

<b>Boucheron – Nature Triomphante\2</b>

Два з половиною роки спільно з флористом ювеліри Boucheron розробляли цю технологію. Зазвичай, під час покриття пелюсток пігментами або хімічними компонентами, вони втрачали свою фактуру і колір. Команда Boucheron довго шукала формулу, яка стабілізує пелюстки, зберігаючи квіти в початковому вигляді. Після унікальної обробки (склад тримають в найсуворішому секреті, оскільки жоден ювелірний Дім ще не робив подібного) пелюстки за допомогою спеціального складу приклеюють до титану і зверху покривають матовим фінішем, який робить їх міцними. Унікальні прикраси також отримали натуральні дорогоцінні камені, кожен з яких підбирали індивідуально під колір пелюсток. Так, перстень Rose d'Équateur Rouge прикрашений невеликим гранатом (9,78 карата), Rose Sophy's увінчаний 3,99-каратним рубелітом, а Аnémone Meron Bordeaux гордо носить фіолетовий сапфір в 5,99 карата.

<b>Boucheron – Nature Triomphante\3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.