До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високе шиття: 4 нові колекції ювелірних брендів

Нова колекція лінії годинників Big Bang One Click складається з шести моделей з різнокольоровими, розшитими хрестиком ремінцями, які можна змінити в один натиск. Їх орнамент навіяний етнічними мотивами і твідовим плетінням. Шиття шовком по каучуковій основі робили в майстерні Bischoff, розташованій в швейцарському місті Санкт-Галлен, одному з головних європейських центрів виробництва мережива.

Колекція Big Bang One Click весна-літо 2019, Hublot

Cartier розвиває тему повсякденних прикрас, на яку надихнувся прозаїчними об'єктами на зразок цвяшків. Колекцію ювелірних гайок Écrou de Cartier поповнила лінія перснів. Індустріальна тематика читається не тільки в зовнішньому вигляді, але і в механіці виробів: гайки можна буквально закручувати завдяки різьбленню по цих кільцях.

Реклама

<b>кольца</b>

Boucheron у новій колекції Jack подає свій погляд на сучасні коштовності. Кабель з жовтого золота з графічною застібкою можна носити як багатоярусний браслет, кольє, сотуар і навіть як пояс.

Boucheron

Новий тип закріпки каменів у колекції високого ювелірного мистецтва Magical Setting, Chopard дає змогу заховати метал у прикрасах. Здається, ніби коштовності зібрані виключно з діамантів, рубінів, смарагдів і сапфірів.

Персні, колекція Magical Setting, золото, діаманти, смарагди, рубіни, сапфіри

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.