До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір Vogue: ювелірні новинки в Києві

Світова статистика показує, що продаж ювелірних виробів під час карантину не тільки не зменшився, а й навіть зріс — багато хто вважає такі покупки надійними інвестиціями. Vogue.ua дізнався у великих ювелірних брендів, які представлені в Києві, що цікавого є в їхніх крамницях для українських клієнтів.

Коллекция украшений Chopard
Boucheron

Сережки нині, без перебільшення, найпопулярніший різновид ювелірних прикрас. Чималу роль у цьому зіграв Instagram і культура селфі, коли вся увага прикута до обличчя й відповідно до вух, у яких такий ефектний вигляд мають великі сережки. Французький ювелірний дім Boucheron підготував для прихильниць помітні сережки, перед якими складно встояти — від краплистих Sleepers у білому або жовтому золоті до легендарних Pendants d'oreilles Plume de Paon, придуманих понад 130 років тому.

Реклама

<b>Boucheron_Kyiv</b>
Серьги Boucheron

Адреса: вулиця Архітектора Городецького, 10/1

Cartier

Ця весна ознаменувалася для Дому Cartier кількома гучними годинниковими запусками, серед яких зухвалі й сміливі Maillon de Cartier, які повертають нас в епоху 80-х, і суворі Santos de Cartier, присвячені знаменитому денді Альберто Сантосу-Дюмону. На цей ювелірний Дім варто звернути увагу й тим, хто шукає щось легке на щодень — колекція Clash de Cartier сподобається шанувальникам геометричних форм і чистих ліній.

<b>Cartier_Kyiv</b>

Адреса: вулиця Архітектора Городецького, 17/1

Tiffany & Co.

Tiffany T — найупізнаваніша колекція цього американського бренду, у якій поєдналися любов до рідного Нью-Йорка й лаконічний дизайн. Її особливість — буква "Т", яка акуратно обігрується в кожній прикрасі. Творці колекції розповідають, що цим запуском хотіли підкреслити молодість, енергію й бездоганний дизайн Tiffany & Co.

<b>Tiffany_Kyiv</b>
Коллекция Tiffany T

Адреса: ТРЦ Мандарин Плаза, вул. Басейна, 4

Hublot

Швейцарський годинниковий бренд Hublot не потребує окремого представлення — його годинники давно стали синонімом якості й асоціюються з інвестиціями, зокрема. Серед ключових моделей, на які варто звернути увагу, — Hublot Big Bang у корпусі із чорної кераміки, Hublot Classic Fusion Orlinski Titanium з "альтернативним" діамантовим паве, створені в колаборації з Рішаром Орлінські, а також Spirit Of Big Bang King Gold Diamonds, корпус якого зроблений зі сплаву королівського золота й платини.

<b>Hublot_Kyiv</b>

Адреса: вулиця Архітектора Городецького, 12/3

BVLGARI

Serpenti — одна зі знакових колекцій італійського ювелірного дому BVLGARI. Щороку вона поповнюється новими унікальними зразками, але не втрачає своїх характерних ознак. Серед її зіркових прихильниць були Діана Вріланд й Елізабет Тейлор, а тепер її носять Карла Бруні-Саркозі, Ольга Куриленко й Наомі Воттс. У київському бутику представлені різноманітні прикраси з цієї лінійки — сережки, каблучки й ​​браслети.

<b>BVLGARI_Kyiv</b>
Украшения из коллекции BVLGARI Serpenti

Адреса: ТРЦ Мандарин Плаза, вул. Басейна, 4

Chopard

Маленькі діаманти спричиняють великі звершення — девіз колекції Chopard Happy Hearts, яка поповнилася новою лінійкою з мотивом метелика: Happy Hearts Wings. Легкість, витонченість і розкутість — ось відмітні ознаки цього закінченого гарнітура, до якого входять кольє, браслети, сережки й каблучка з 18-каратного рожевого золота з перламутром.

<b>Chopard_Kyiv</b>
Коллекция Chopard Happy Hearts

Адреса: вулиця Архітектора Городецького, 11а

Van Cleef & Arpels

Поетичність і вишуканість — слова, якими нерідко характеризують прикраси Van Cleef & Arpels. Серед хітів ювелірного дому — легендарна колекція Alhambra, натхнена формою чотирилистої конюшини, а також Frivole — у цій лінійці прикраси як тремтливі квіти під подувом вітру, а дзеркальне полірування надає блиску кожній золотій пелюстці у формі серця.

<b>VanCleef_Kyiv</b>

Адреса: вул. Ольгинська, 2/1

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.