До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Другий розділ колекції високого ювелірного мистецтва Résonances Cartier

Перша частина колекції Résonances Cartier, до якої входить більше 50 коштовних предметів, у числі яких кольє-трансформер Hyperbole з колумбійським смарагдом в 140 карат, була представлена цього літа. Одразу ж після презентації кольє вдягла актриса Моніка Беллуччі, на 69-й щорічний Бал Червого Хреста.

<b>резонанс картье</b>

Реклама

Другу частину покажуть у Нью-Йорку і до неї увійде понад 60 новинок – від кольє, що транформуються в діадеми, до браслетів, які можна носити в якості брошок. Серед особливих новинок: кольє Retba з білого золота з рубеллітами грушоподібної форми (вага каменів — 91,15 і 8,33 карата), рожевими діамантами круглого ограновування і діамантами круглого ограновування, а також кольє MURMURE з білого золота з рубелітом огранки "бріолет" загальною вагою 40,33 карата, діамантами класичної огранки, намистинами і кабошонами з рубеліта, декороване чорним лаком.

<b>картье 4 рез</b>

Читайте також:

Сади Версалю в новому годиннику Dior Grand Bal les Jardins

Новинка: годинник Code Coco Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.