До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вид з вікна: нова ювелірна колекція Boucheron

Нова колекція високого ювелірного мистецтва Boucheron називається Paris, vu du 26 і присвячена Парижу, побаченому з вікон особняка родини Бушерон за адресою: Вандомська площа, 26. Його відкрили після масштабної реконструкції наприкінці 2018 року, і в новій колекції креативний директор Boucheron, Клер Шуан, наслідує архітектурні мотиви і деталі, з якими асоціюється Перший округ Парижа.

Бруківка Вандомської площі зімітована укладеними пластинами перламутру з діамантами на об'ємному кольє-пекторалі. Арки купола Гран-Пале читаються в повітряних конструкціях з білого золота з діамантами (всередині при великому збільшенні можна розгледіти мікропальми з титану), які розділені на сотуари з намистин смарагду 900 каратів. Браслет з мікроскульптурами коня з молочного кварцу повторюють мармурові статуї на будівлі Гранд-Опери, а фірмове асиметричне кольє Point d'Interrogation замість плюща або пір'я павича в новій колекції прикрашає мотив акантового листя, підглянутого на класицистичних колонах будівлі.

Реклама

У цій колекції Клер ніби робить екскурсію Парижем, яка неминуче приводить на головну площу ювелірів. Тут Шуан використовує спеціальні технічні новації. Серію браслетів і перснів прикрашають цитрини і берили, ограновані у формі Вандомської площі, під якими для більшого ефекту викладене діамантове паве. У центрі одного з головних кольє колекції – камінь з гірського кришталю, всередині якого викарбувана "корона перемог".

Втім, найдивовижнішим у колекції креативний директор Boucheron вважає рукотворний камінь, який збирали понад 2500 годин: це тривимірне маркетрі, що складається з оніксу, білого агата і гірського кришталю.

<b>Boucheron 26</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.