До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Van Cleef & Arpels представили нову колекцію брошок Lucky Animals

Ювелірний дім Van Cleef & Arpels оновив колекцію брошок Lucky Animals. Нова серія складається з п’яти брошок з милими й поетичними образами тварин. Моделі Turtle, Horse, Panda, Duck і Pig — це композиції з кольорового ювелірного каміння й перламутру в обрамленні із золотих намистин. Дорогоцінні прикраси з фігурками тварин виготовлені в знакових традиціях Van Cleef & Arpels, присвячених щедрій природі.

Van Cleef & Arpels

Цього разу в рядах дорогоцінного звіринця з’явилися: черепашка із жовтого золота з малахітовим панциром, панда з білого золота з перламутром, кінь з рожевого золота з гривою з оніксу, качур із золотими лапками й крилом з лазуриту, свинка з перламутром і оніксом. Образи на брошках навдивовижу правдиві: тварини зображені в природних позах, а їхні очі з оніксу сповнені цікавості.

Реклама
Van Cleef & Arpels

Кожна брошка наділена характерним стилем та індивідуальністю. Дорогоцінний символ дружби, брошка Panda випромінює ніжність, яка виражається в округлій формі тварини та в її широко розкритих, добрих очах. Сміливий і благородний друг людини, кінь у дизайні брошки Horse зображений готовим побігти вчвал, у величавій та енергійній позі. Пустотливий погляд свинки з брошки Pig і мирний характер черепахи з брошки Turtle підкреслені витонченими контурами й багатим на нюанси декором. І на завершення, брошка Duck з образом качура, що зображений у динамічній і зворушливій позі з напіврозкритим дзьобом.

Van Cleef & Arpels
Van Cleef & Arpels

Всі брошки з нової колекції Van Cleef & Arpels можна подивитися в нашій галереї.

<b>украшения Van Cleef & Arpel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.