До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Van Cleef & Arpels представили колекцію, присвячену видатним жінкам

Від часу заснування Дому в 1906 році Van Cleef & Aprels вирізнявся вибором виняткових каменів для своїх ювелірних прикрас. Бренд представив три нових витвори Високого ювелірного мистецтва — оммаж-присвячення знаковим прикрасам, які колись належали Її Імператорській Високості Принцесі Єгипту Фаїз, Марлен Дітріх і Жаклін Кеннеді-Онассіс, клієнткам Дому.

Кольє Merveille d'émeraudes, виготовлене з білого золота, колумбійських смарагдів і діамантів, нагадує кольє-комір принцеси Фаїз, яке майстри Дому створили для неї в 1929 році.

Реклама

Улюблений рубіновий браслет Марлен Дітріх також відображено в представленій колекції бренду. Оригінальна прикраса Jarretière була виготовлена в 1937 році. Оновлений браслет Rubis en scène виконано з 72 бірмінських рубінів.

Марлен Дітріх, 1951 рік

Легендарні сережки Жаклін Кеннеді-Онассіс, подаровані їй Арістотелем Онассісом з нагоди весілля в 1968 році, надихнули ювелірний Дім створити прикрасу Tendresse étincelante — сережки-суцвіття з серцевиною з діамантів грушоподібної форми.

Сережки, подаровані Арістотелем Онассісом, 1968 рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.