До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В індивідуальному порядку: сервіс кастомізації від Dior

Dior запускає сервіс кастомізації в годинниковому підрозділі. Тепер можна зробити власну комплектацію годинника Grand Bal.

Годинник Grand Bal, роторний механізм Dior Inversé, корпус з золота, діаманти, ротор прикрашений золотими пластинами, Dior Horlogerie

Dior Grand Bal Couture – так називається послуга, завдяки якій можна зібрати власний годинник Grand Bal з більш ніж 200 мільйонів комбінацій. Це найближчий до моди годинник Dior: кожне поповнення лінії неминуче нагадувало про кутюрні техніки або бали, які полюбляв засновник Дому. Головна особливість годинників Grand Bal залишається незмінною: фірмовий калібр Dior Inversé. Його функціональний ротор традиційно розташований на циферблаті годинника Grand Bal. Він забезпечує той самий кінетичний ефект, який подобається шанувальникам і складної механіки, і віртуозних візуальних рішень у годиннику. Обертання ротора Dior Grand Bal викликає асоціації з бальною спідницею танцівниці, а декор всіляко її імітує. У різний час ротор годинників Grand Bal прикрашали плюмаж з кольорових пір'їн, плетіння з шовкової нитки, золота сітка, викладені в техніці оригамі пластини з перламутру, схожий на мереживо діамантовий паваж. Все це можна повторити у власній кольоровій гамі. Під головний рухливий елемент підбирають інші деталі: сталевий або золотий корпус, діаманти круглого або багетного ограновування для безеля, лак, перламутр або виробні камені (опал, бірюза, малахіт) для циферблата.

Реклама

<b>часы1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.