До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти новий рік: найгарніші туфлі

Від елегантних Aquazzura до блискучих Jimmy Choo — vogue.ua зібрав найгарніші та найошатніші туфлі, у яких неодмінно захочеться зустріти Новий рік.

Для багатьох вибір вбрання для новорічних свят — справжнє випробування, що змушує повністю переосмислити власний гардероб та іноді навіть поступитися деякими принципами в доборі одягу. Але замість повністю змінювати свій стиль і вдягати те, у чому ви почуватиметеся не дуже комфортно, краще вибрати пару блискучих вечірніх туфель, які доповнять ваш образ.

Реклама

Вечірнє взуття — чи то мюлі з вишивкою кристалами, чи то пара неонових туфель на шпильках — це швидкий і легкий спосіб прикрасити ваш образ до вечірки. Якщо хочете, щоб на ваших ногах красувалася яскрава пара взуття, підберіть лаконічний одяг — чорну сукню або штани й топ — і оживіть його взуттям на підборах з оздобленням камінням, бісером або вишивкою.

На щастя, цього року в колекціях дизайнерів представлено багато відповідних варіантів: від пари Jimmy Choo, прикрашеної бантом з тюлю, до культових Manolo Blahnik з елегантною брошкою. Одні з найгарніших пар туфель дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.