До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виверти і перебільшення: головні прикраси Met Gala 2019

6 травня в Нью-Йорку в Інституті костюма Метрополітен-музею відбувся благодійний бал, що відкриває виставку Camp: Notes on Fashion (її відвідати можна вже з 9 травня, експозиція представлена у виставкових залах Ірис і Джеральда Б. Канторів). Вечірній захід, що відкриває одну з головних щорічних виставок у світі моди, традиційно проходить у перший понеділок травня і збирає знаменитостей, дизайнерів і меценатів.

На виставці в Метрополітен-музеї представлять 200 експонатів: від предметів гардероба мешканців Версальського палацу в XVII столітті до сукні-лебедя, в якій Бьорк з'явилася на червоній доріжці премії "Оскар" 2001 року. Ендрю Болтон, головний куратор Інституту костюма, пропонує своє пояснення магічної естетики кемпу: "Любов до неприродного: від вивертів і перебільшення".

Реклама
Леді Ґаґа в Brandon Maxwell

Головною героїнею червоної килимової доріжки заходу знову стала Леді Ґаґа. Співачка підготувалася ґрунтовно і встигла за вечір змінити чотири вбрання. Перший вихід – яскраво-рожева сукня з подолом-парашутом Brandon Maxwell, що несли відразу п'ять асистентів, які також тримали парасольки і танцювали навколо Ґаґи, поки вона позувала на червоній килимовій доріжці.

Леді Ґаґа в Brandon Maxwell і Tiffany

Щоразу вбрання Леді Ґаґи ставало все коротшим і тіснішим, і в підсумку вона залишилася в чорному блискучому бюстгальтері і сітчастих колготках – за ці сміливі експерименти також відповідав Максвелл. А перш ніж Ґаґа і Максвелл вирушили на бал, співачка дістала коштовності з чорної скриньки і вдягнула їх. Крім обручок, подарованих їй Крістіаном Карино і Тейлором Кінні, співачка також одягнула кольє з 18-каратного жовтого золота з діамантами з ювелірної колекції Tiffany Blue Book, діамантові сережки ($349 000), платиновий перстень Tiffany з діамантом у 15 карат ($1 165 000). На ній також був перстень з рожевим сапфіром і діамантом вагою 6 каратів ($100 000), пурпуровий сапфіровий вагою 5 каратів ($70 000), перстень з рожевою шпінеллю вагою 5 каратів ($29 000), а також перстень з платини з рубелітом і діамантами ($38 000). Всі прикраси коштують приблизно $1 750 000. Однак ця сума не враховує вартості розкішного кольє з жовтого золота з метеликом Tiffany Blue Book.

Люпіта Ніонго в Bulgari

Решта гостей заходу були скромнішими щодо перформансів, проте прикраси несли не менш значні, ніж міс Джерманотта. Акторка Люпіта Ніонго вдягнула цілу веселку з кольорових коштовних каменів Bulgari, між них і намисто зі смарагдом у 41 карат, оточеним аметистами. Вона поєднала архівні вироби з перснем з колекції Високого ювелірного мистецтва Bulgari 2019 року.

Пріянка Чопра в Chopard

Пріянка Чопра обрала коштовності Chopard: сережки з рожевими сапфірами в 88,82 карата, діамантами в 3,8 карата з 18-каратного білого золота з колекції "Копакабана". Вона також одягнула три підвіски, намиста з Happy Diamonds Collection, кілька браслетів з Haute Joaillerie Collection, серед них один з діамантами в 16,45 карата з 18-каратного білого золота, а інший з титану з діамантами вагою 9,77 карата.

Дженніфер Лопес у Purple Dragon Necklace, Harry Winston

Дженніфер Лопес для заходу вибрала Purple Dragon Necklace Harry Winston з пурпуровим сапфіром вагою 65,32 карата, який доповнила безліччю діамантових перснів, браслетів і сережок. Алекс Родрігес, що супроводжував Лопес, вдягнув 42-міліметровий годинник з автозаведенням Harry Winston Ocean Biretrograde з 18-каратного білого золота і рожеві діамантові сережки. Також прикраси Harry Winston вибрала акторка Люсі Бойнтон: на ній були кластерні сережки з діамантами, 4 сапфірові персні з незабудкою і діамантові персні.

Люсі Бойнтон у Harry Winston

До "важковаговиків" заходу належить і Лілі Коллінз. На ній були ювелірні прикраси Cartier Magnitude High, у тому числі кольє Magnitude High Jewelry з платини зі смарагдами, гірським кришталем, оніксом, чорним лаком, діамантами; сережки Cartier Magnitude High Jewelry з платини, смарагдів, гірського кришталю, онікса, діамантів, а також діамант Pluie de Cartier у кільці з 18-каратного білого золота.

Лілі Коллінз у Cartier

Зої Кравіц на червону килимову доріжку Met Gala 2019 надягла діамантові сережки Harry Kotlar і сережки Anabela Chan з перлами і діамантами. Вона поєднала свої особисті коштовності з діамантовими браслетами Yvan Tufenkjian, Amwaj, and Marli New York і діамантовим перснем Le Vian.

Зої Кравіц у прикрасах Harry Kotlar, Anabela Chan, Yvan Tufenkjian, Amwaj, Marli New York, Le Vian

Модель Тейлор Гілл для виходу на червону килимову доріжку балу Інституту костюма вдягнула діамантове кольє Butani, сережки з діамантами Butani і діамантові персні Yvan Tufenkjian.

Тейлор Гілл у Butani та Yvan Tufenkjian

Найцікавіші ювелірні прикраси з Met Gala 2019 – у добірці Vogue.ua.

<b>MET Gala Jewelry 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.