До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Морський світ: найкращі прикраси весна-літо 2021

Щоліта морська стилістика полонить фантазію дизайнерів і посідає одну з головних позицій у колекціях брендів. Бажання втекти від міської метушні туди, де чути лише шум океану, знайшло відгук у серцях у багатьох дизайнерів і цього сезону весна-літо 2021, що спонукало до створення прикрас, натхнених морськими мотивами. Так, мушлі, корали, морські зірки й усілякі мешканці підводного світу з’явилися не тільки як принти на одязі, а й прикрасили сережки, підвіски, каблучки й ​​браслети. Пропонуємо докладніше розглянути найкращі прикраси в морському стилі.

Versace

Океан — одне з найпопулярніших джерел натхнення для дизайнерів, однак кожен бренд інтерпретує підводний світ по-своєму. Хтось транслює обриси стулок мушель як об’ємні рукави на сукнях і блузах, хтось використовує відтінки морських глибин або зображення морських мешканців як принти на одязі, а інші додають морської естетики в колекції за допомогою прикрас. Alberta Ferretti цього літа вдало вписали в богемну колекцію підвіски з кулонами, подібними до великих мушель, і сережки-мушлі, Toga показали довге кольє, прикрашене милим підвіском-човником синього кольору, а Rejina Pyo запропонували найвишуканіші сережки цього літа з маленькими мушлями.

Реклама
Alberta Ferretti
Toga
Rejina Pyo

Нині багато які бренди дедалі частіше використовують морську тематику у своїх колекціях не тільки тому, що це естетично гарно, а й тому, що намагаються привернути більше уваги до проблем Світового океану. Зокрема, Versace присвятили всю колекцію весна-літо 2021 морським глибинам. Донателла Версаче звернулася до архівів модного Дому й вирішила переосмислити колекцію Trésor de la Mer її покійного брата Джанні Версаче сезону весна-літо 1992. На подіумі з’явилися великі сережки-зірки, брошки, підвіски та браслети, що ідеально римувалися з вологим волоссям і яскравим убранням. Бренд стійкої моди Marine Serre, що створює прикраси з мушель, штучних перлів, шматочків алюмінієвих банок і всього того, що можна знайти на березі моря, нову колекцію присвятив темі виживання. У центрі уваги опинилися прикраси з рибальськими гачками й аксесуарами для принади.

Versace
Jason Wu
Marine Serre
Krizia
Mara Hoffman

Vogue.ua зібрав 10 модних прикрас на морську тематику.

<b>украшения море</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.