До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тонкий обруч — найелегантніший аксесуар цієї весни

У зв'язку з пандемією ми змушені переважну частину нашого часу проводити вдома, а коли виходимо на вулицю, то насамперед надягаємо маску, що приховує половину обличчя. Багато дівчат зовсім відмовилися від макіяжу, проте, не варто забувати про модні зачіски. Так, щоб освіжити свій образ і додати весняного настрою, можна прикрасити волосся за допомогою тонкого елегантного обідка, який повертається в моду в цьому сезоні.

Белла Хадід

Рік тому обручі і пов'язки на голову розмірів XXL стали одним з найпопулярніших аксесуарів, тоді сотні дівчат були одержимі широкими різнокольоровими обідками Prada. Цього року все змінилося — тепер на п'єдестал виходить тонкий витончений обруч. Щоб не перевантажувати своє обличчя і зачіску занадто великою кількістю аксесуарів, вузька пов'язка на голову ідеально підкреслить стрижку і додасть завершального штриха вашому весняному образу. Такі знаменитості, як Белла Хадід і відомий американський тіктокер Аддісон Рей уже щосили демонструють модний аксесуар. Так, Белла вибирає обідок, що повторює колір її волосся, а Аддісон, навпаки, робить ставку на контрастну модель. Знайти модний обідок буде не важко. Зараз вони доступні в широкому діапазоні кольорів і матеріалів, включаючи золотий метал, шкіру і тканинну тасьму, з перлами або паєтками. Так що сміливо купуйте собі відразу кілька штук.

Реклама

<b>тонкий ободок</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.