До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль представила нову колекцію взуття

У грудні Тіна Кароль влаштувала шанувальникам сюрприз і представила першу колекцію взуття, створену спільно з українським брендом Kachorovska. Три місяці по тому артистка готова показати свої нові дизайнерські ідеї — цього разу у весняно-літній колекції.

Ідея колаборації Tina Karol x Kachorovska залишилася незмінною — це любов до себе, сформульована в гаслі "Сама собі свято", а рекламна кампанія до колекції — історія про прийняття різних сторін своєї особистості. "Ми хочемо бути різними, ми заслуговуємо бути яскравими. І передусім ми хочемо бути собою! Створюючи нову колекцію, я думала про те, скільки граней особистості в одній дівчині. Розкрити характер, відповідати настрою нового дня, привертати увагу й компліменти, не змінюючи себе, жити без масок, бути щасливою, немов ти сама собі свято — моя нова колекція про це!" — каже Тіна Кароль.

Реклама
Tina Karol x Kachorovska
Tina Karol x Kachorovska

У рекламній компанії Тіна Кароль зіграла трьох героїнь, кожна з яких уособлює той чи інший прояв однієї жінки. "Усередині однієї людини живе багато особистостей, кожна має право на існування. Прийняти й полюбити свою внутрішню дитину або гедонічну натуру, або „кар’єристку" й усіх інших, окремо чи разом — це і є любов до себе. Гармонія народжується в поєднанні різних сторін", — продовжує артистка.

Tina Karol x Kachorovska

До нової колекції ввійшли сабо й мікросумка в трьох нових відтінках з квітчастим принтом, який ефектно поєднується з вишуканим силуетом взуття. "Одна з головних фішок взуття Tina Karol x Kachorovska — ідеальна колодка. Її розроблено в такий спосіб, що підбори носити легко й невтомливо, а унікальний ремінець-гумка в сабо підлаштовується під будь-який підйом стопи й візуально робить щиколотку тоншою", — розповідає Аліна Качоровська.

<b>Тина_ Кароль_Новая_Коллекция</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.