До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сумки-відерця сезону весна-літо 2019

У безформних сумок-авосьок і об'ємних плетених кошиків з'явився гідний конкурент: тепер стритстайл-активістки поєднують утилітарні образи з ефектними сумками-відерцями. Практична модель у формі циліндра з плоским круглим дном, на перший погляд, здається зовсім маленькою, але насправді це дуже місткий аксесуар. Сумки у формі відер легко вміщають все необхідне для дня у місті і мають значно ефектніший вигляд ніж класичні тоути і м'які рюкзаки.

Streetstyle

Сумки-відра можуть бути виконані з щільної канви, структурованої шкіри, рваного деніму, ошатного оксамиту або футуристичного пластика і личитимуть будь-якому образу за умови правильної стилізації. Стритстайл-активістки головних столиць моди роблять ставку як на сумки-відерця з фірмовими монограмами бренду, так і на лаконічні моделі, які мають не менш цікавий вигляд завдяки незвичайним деталям: ручкам з дерева, контрастним рядкам і геометричній перфорації.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Vogue.ua пропонує найкращі місткі і модні сумки-відра сезону весна-літо 2019, які не втратять своєї актуальності і наступного року.

<b>сумки ведра</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.