До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки з пір’ям у колекціях весна-літо 2020

Пір’я — один з головних трендів сезону весна-літо 2020. Дизайнери взялися прикрашати ними сукні для літніх вечірок, ошатні сандалі й усілякі сумки — від мінігаманців до об’ємних шоперів. У колекціях брендів можна побачити як варіанти на щодень, так і клатчі для вечірніх заходів, а в Instagram-акаунтах streetstyle-зірок десятки способів як вписати пухнасту сумку, декоровану пір’ям екзотичних птахів, у свій гардероб. Так, наприклад, модна блогерка Леоні Ганне пропонує поєднувати такі сумки в парі із шовковими піжамами й грайливими мінісукнями.

сумки с перьями 2020Valentino

Аксесуари з пір’ям в дусі 1920-х легко підвищать градус урочистості й обіграють навіть найбазовіше вбрання. Цього літа Valentino пропонують стилізувати білу сукню з бавовни за допомогою ефектної сумки-відра й плетених сандалій у грецькому стилі, Loewe комбінують чорну сукню в дуеті з пухнастим клатчем відтінку курної троянди, а Staud вибирають молочну сумку, декоровану тисненням під крокодила й ніжним пір’ям, яка стане найкращою подругою літньому легкому образу.

Реклама
сумки с перьями 2020Loewe
сумки с перьями 2020Staud

Сумки з театральним та екстравагантним пір’ям обожнюють дівчата, які люблять бути в центрі уваги. Так, величезна сумка-бананка з драматичним чорним пір’ям Dries Van Noten, безсумнівно, привертатиме захоплені погляди й прекрасно пасуватиме до міського ансамблю з білого деніму. Тим часом витончений аксесуар Marques'Almeida додасть кокетства вечірньому вбранню.

сумки с перьями 2020Dries Van Noten
сумки с перьями 2020Marques'Almeida

Vogue.ua зібрав 10 модних сумок з пір’ям, які додадуть шарму літнім образам.

<b>сумки с перьями</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.