До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки-новинки в колекціях брендів осінь-зима 2020/2021

На календарі вже середина серпня, тож час задуматися про вибір модної сумки на осінь. У прийдешньому сезоні дизайнери пропонують як нові моделі, так і оновлені варіанти своїх культових моделей. Невдовзі streetstyle-активістки головних столиць моди демонструватимуть найактуальніші моделі цього сезону, пропонуємо не відставати й вибрати собі сумку до вподоби. Vogue.ua зібрав наймодніші сумки сезону осінь-зима 2020/2021 — від новинки Salavatore Ferragamo Viva Bow Bag до перевиданої класики Chanel 19. Одне можна сказати точно — ці сумки просто потрібні цієї осені.

Alexander McQueen The Story Shoulder
Chanel 19

Сумку Chanel 19, яку створили Карл Лагерфельд і Віржинія Віард, вперше було представлено ​​в колекції осінь-зима 2019/2020, а тепер вона знову повертається. У прийдешньому сезоні осінь-зима 2020/2021, крім своєї класичної кольорової палітри, вона з’явилася в нових відтінках: бірюзовому, зеленому, темно-червоному й фуксії. Крім того, бренд запропонував нові відтінки цієї сумки у твідовому виготовленні.

Реклама
Chanel 19

Сумка Chanel 19 отримала свою назву на честь року її створення, а також як данина поваги сумці Chanel 2.55, яку представила Коко Шанель у 1955 році. Прямокутна форма, легендарна стьобана тканина, фірмовий металевий ланцюжок, переплетений зі шкірою, а також застібка з подвійною літерою С — ось основні відмітні ознаки цієї бажаної моделі. Сумка Chanel 19 доступна в трьох розмірах і є незамінним аксесуаром цієї осені для створення модного образу.

Dior Bobby

Марія Грація К’юрі цього сезону представила сумку Dior Bobby — абсолютно нову модель з вигнутими лініями, сучасною естетикою й позачасовим дизайном. Крім того, що сумку названо на честь улюбленця Крістіна Діора — його собаки Боббі, вона також поєднує в собі головні цінності модного Дому. Bobby bag — сумка в стилі хобо, прикрашена фірмовими ініціалами "CD" і пряжкою. Модель доступна в трьох розмірах і чотирьох кольорах — чорному, кремовому, верблюжому і синьому. Виготовлена з тканини Dior Oblique.

Dior Bobby
Celine Tambour

Цієї осені в гардероби модниць повертається легендарна сумка Celine Tambour, натхнена стилем 1970-х і прикрашена канвою з культовим логотипом Triomphe. Назва й форма сумки навіяні барабанами Французької республіканської гвардії, але головний мотив узято з архівів модного Дому, які створила Селін Віпіана 1972 року. Сучасна версія сумки від дизайнера Еді Слімана — це поєднання розкішності й повсякденності з уособленням поняття паризького шику.

Celine Tambour
Salvatore Ferragamo Viva Bow

Зустрічати цю осінь пропонуємо з новою сумкою Salvatore Ferragamo під назвою Viva Bow. Універсальний аксесуар представлений у формі прямокутної сумки-конверта з фірмовим бантом, який розробила Фіамма, дочка Сальваторе Феррагамо, у 1979 році. Спершу бант виготовляли зі стрічки гросгрейн. Якщо вже маєте фірмові балетки бренду, то ця сумка стане ідеальним доповненням до образу. Сумка виготовлена з натуральної шкіри в коричневому й чорному відтінках, має одну незнімну ручку, два відділення і три кишені.

Salvatore Ferragamo Viva Bow
Saint Laurent Kaia

Цієї осені однією з найактуальніших сумок стане модель Kaia французького модного Дому Saint Laurent. Класичну сумку створено на честь топмоделі Каї Гербер, дочки Сінді Кроуфорд, і присвячено її красі й сучасному стилю. Вперше сумку представив ​​дизайнер Ентоні Ваккарелла в колекції весна-літо 2020 у мініатюрному розмірі. Аксесуар з клапаном, упізнаваний з першого погляду за фірмовими ініціалами "YSL", вирізняється новою колірною гамою й тисненням під рептилію. Цю сумку можна носити через плече або впоперек тіла. Шикарно й практично.

Saint Laurent Kaia
Alexander McQueen The Story Shoulder

Список бажань модниць прийдешнього сезону обов’язково має поповнити сумка Alexander McQueen The Story Shoulder — оновлена ​​версія сумки Story з пре-колекції сезону весна-літо 2020. Нова модель відрізняється від своєї попередниці прямокутною формою, трохи більшою золотою ручкою і знімним плетеним ланцюжком. Сумка The Story Shoulder стане ідеальним базовим аксесуаром в осінньому гардеробі. Її можна надіти через плече як повсякденну сумку для міських справ, а ввечері взяти в руку, як клатч, і піти на вечірку. Додатковим бонусом стала її функціональність. Крім основного відділення аксесуара, сумка має ще шкіряний футляр для карток і кишеню на змійці.

Alexander McQueen The Story Shoulder
Gucci Jackie

До сезону осінь-зима 2020/2021 Gucci вкотре випустили свою знакову сумку Jackie. Сумка-хобо із золотою застібкою, яку створено 1961 року, була особливо популярною серед модниць у 1960-1970-ті. Вона так сподобалася колишній першій леді США Джеккі Кеннеді, що незабаром отримала її ім’я. Дизайнери, які очолювали модний Дім Gucci, ще не раз випускали цей аксесуар. Остання його версія з’явилася в колекції осінь-зима 2020/2021 під керівництвом Алессандро Мікеле. Ця сумка є "універсальним солдатом" на всі роки завдяки її вінтажному дизайну, зручним розмірам міні або міді й непідвладним часу колірним рішенням.

Gucci Jackie
Burberry Pocket Bag

У списку зіркових сумок осені 2020 року є модель Burberry Pocket Bag, автор якої креативний директор Ріккардо Тіші. Бренд презентував цей аксесуар у колекції осінь-зима 2020/2021 як зручну сумку в різних розмірах і колірній гамі. Її можна носити в руці або через плече. Нова інтерпретація оригінальної версії навіяна архівами модного Дому й перегукується з військовими й кінними коренями бренду. Сумка Burberry Pocket Bag складається з канви з логотипом бренду й простроченої шкіри.

Burberry Pocket Bag
Louis Vuitton Petit Noé

Сумка-відро Petit Noé, яку вигадав Гастон Луї Віттон у 1932 році, зазнала реконструкції в новій інтерпретації Ніколаса Геск’єра. Креативний директор жіночої лінійки бренду переосмислив основні коди цієї символічної сумки, представив її в жакарді й прикрасив логотипом "1854", що уособлює дату створення компанії Louis Vuitton. Ця практична сумка, яку можна носити через плече, стане ідеальною парою до осінніх образів.

Louis Vuitton Petit Noé
Fendi Peekaboo

Сумка Fendi Peekaboo, вперше представлена ​​в колекції сезону весна-літо 2009, є "довгожителем" і найкультовішою сумкою бренду. "Простота — нова ексцентричність. Я працювала над ідеєю традиційної й сучасної форми, здатної задовольнити найдосвідченіших і найвимогливіших жінок. Так народилася Peekaboo", — сказала Сильвія Вентуріні. Сумка Peekaboo вже стала позачасовою класикою, яку полюбило багато знаменитостей, серед яких Дженніфер Лопес, Ріанна, Сінді Кроуфорд і Меган Маркл. У великій версії вона ідеальна для подорожі, у середній — для роботи, а в маленькій — для світських заходів. Peekaboo випускають уже впродовж багатьох років, постійно оновлюючи матеріали й кольори. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 Fendi представили Peekaboo з плетеної шкіри в карту.

Fendi Peekaboo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.