До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекція прикрас для ніг The Coat by Katya Silchenko і Guzema Fine Jewelry

Катя Сільченко й Валерія Гузема об’єдналися разом, щоб створити ідеальну літню прикрасу — дизайнерки представили спільну колекцію ланцюжків для ніг під назвою Foot Fetish. До лімітованої лінійки ввійшли вісім браслетів з білого й жовтого золота, а також кілька каблучок.

Коллекция браслетов на ногу Guzema Jewelry x THE Coat by Katya Silchenko

"Ми багато років дружимо з Валерією Гуземою й чекали слушного моменту зробити щось спільне. Foot fetishist — це все про мене. Я вважаю, що жіночі щиколотки — одна з найпривабливіших частин тіла в жінок. Цього літа мені захотілося зробити акцент на ноги. Адже наші стопи гідні своїх прикрас", — розповідає Катя Сільченко, засновниця бренду The Coat.

Реклама

<b>TheCOAT_Bracelets</b>

Її думку продовжує Валерія Гузема: "Ми давно вийшли за межі класичного сприйняття ювелірних прикрас. У нас ви можете знайти ланцюги на тіло, кафи на губи й вироби-трансформери, крім звичних сережок, браслетів і кольє. Наша місія — допомогти кожній жінці почуватися особливою. Тому ідея Каті зробити прикраси на ноги мене дуже надихнула. У жіночих ногах стільки сексуальності й грації, що залишити їх без уваги я не могла".

Браслеты на ногу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.