До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарби Риму: нова книга про історичні прикраси Bulgari

Нова книга Венсана Мейлан про історичні прикраси BVLGARI і їхніх легендарних власників розповідає про знаменитий ювелірний Будинок і творчу енергію братів Булгарі. У книзі є історії про приголомшливих прикраси, що належали Анні Маньяні, – актрисі, чию вибухову енергетику Жан Ренуар назвав "квінтесенцією Італії". Граючи досить скромних персонажів, в житті Маньяні залюбки носила прикраси Bulgari. Нещодавно деякі з власних прикрас актриси були придбані ювелірним Будинком для поповнення архівної колекції.

Неймовірні діаманти виблискували і в прикрасах Джини Лоллобріджіди, а також додали харизми героїні Інгрід Бергман у фільмі "Візит", для якого актриса сама вибирала прикраси на віа Кондотті.

Реклама
Джина Лоллобріджіда, 1968 рік

У книзі можна побачити прикраси не тільки великих актрис, в ній є історії кохання аристократів усієї Європи до розкішних творінь Bulgari. Яскравим тому свідченням служить платинова тіара, прикрашена аквамаринами, що належала іспанській інфанті Беатріс, предметне фото цієї прикраси публікується вперше.

Тіара, яка належала інспанскій інфанті Беатрис
Тіара, інспанській інфанті Беатрис

Автор книги Мейлан також розповідає читачеві про відомих американських шанувальників Bulgari, котрі закохалися в твори Будинку в 1920-ті роки, серед яких були авантюрна графиня Дороті ді Фрассо, котра влаштовувала легендарні римські вечірки на віллі Мадама, американський посол в Італії Клер Бут Люс – перша жінка, призначена на високий дипломатичний пост за кордоном, світська левиця Барбара Хаттон, промисловці Генрі Форд і Вільям Бойс Томсон. Книга "Скарби Риму" – це жива історія про казковий світ римського ювелірного Будинку, в чиїх архівах криється ще чимало чудес.

Джина Лоллобріджіда і Джанні Бургарі
Кольє і браслет з приватної колекції Її Величності принцеси Ага-Хан

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.