КУПИТИ КВИТКИ

Шкіряні коричневі чоботи – наймодніше взуття цього сезону

Чоботи повертаються кожного сезону, але завжди в оновленому вигляді. Цього разу вони здебільшого будуть еклектичними та матимуть одну спільну рису – шоколадно-коричневий колір, який з легкістю складе конкуренцію позачасовому чорному. Vogue.ua зібрав найкрасивіші коричневі чоботи сезону осінь-зима 2024/2025.

Gucci
Gucci

Реклама.

Chloe
Chloe

Безліч дизайнерів додали коричневі чоботи у свої сезонні колекції. Звісно, не тільки високе взуття прикрасило подіуми (дербі на шнурівці, туфлі з леопардовим принтом і балетки також в тренді), але саме воно виділяється найбільше.

Miu Miu
Miu Miu

Hermes
Hermes

Gucci представили класичний варіант шкіряних чобіт. Зі свого боку, Chloé перенесли нас у світ бохо-шику з декількома чудовими моделями до стегон. Miu Miu зробили ставку на трендові байкерські чоботи, а Hermès повернулися до своїх витоків, переосмисливши моделі для верхової їзди.

Цього сезону шоколадно-коричневі чоботи модні як ніколи: це один із тих предметів, які легко привернуть увагу. Їх можна носити з короткою сукнею, як Кендалл Дженнер, поверх базових джинсів або зі спідницею з деніму, як Белла Гадід, яка вибирає вбрання у ковбойському стилі. Коричневі чоботи – це головна ставка на поточний сезон.

Vogue.ua зібрав 4 пари шкіряних коричневих чобіт, вартих вашої уваги.

Courreges
Courreges

Jimmy Choo
Jimmy Choo

Paris Texas
Paris Texas

Rouje
Rouje

За матеріалами Vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.