До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скринька скарбів: нова колекція Tiffany & Co.

Tiffany & Co. представляє Blue Book 2019: Tiffany Jewel Box – нову колекцію високого ювелірного мистецтва, яка звеличує природу та виступає на стику мистецтва і науки.

До "скриньки Tiffany" увійшли 11 брошок. Серед прикрас є метелик, всіяний коштовними каменями і укладений в скляну посудину, усередині якої він розмістився на гілочці з 18-каратного золота; бабка з діамантовими крилами (кожен камінь має своє унікальне огранювання), яка готується випурхнути з срібного конверта.

Реклама

Вперше за останні роки до колекції Blue Book також увійшли годинники, натхненні ювелірними прикрасами, та предмети для чоловіків, представлені у формі шпильок для лацканів і перснів у вишуканому виконанні.

<b>tiffany 2019</b>

Тема природи, що пронизує колекцію, відображена в суголосних елементах дизайну. "Політ" (Flight) передає напів прозорість в образі судин зі стерлінгового срібла і скла, які протиставлені фактурі і формі каменів нестандартного огранювання, що ніби левітують на крилах метеликів. "Флора" (Flora) представлена сюрреалістичними квітками. На пелюстках можна побачити плавний перехід кольорів – від сапфірового синього до прозорого мерехтіння діамантів, що створюють чарівне полотно ніжних пелюсток. "Рамка" (Frame) – серія, в якій камінь помістили всередину символічної рамки і він немов ширяє всередині окреслених меж. Для "Символів" (Icons) використали унікальний підхід: перетворили знакові мотиви Тіффані – серце і зірку – на сучасні інтерпретації.

<b>tiffany 2019 2</b>

Ключова прикраса серії "Мозаїка" (Mosaic) – платинова брошка у вигляді інкрустованого діамантами скарабея, що вчепився у 7-каратну шпинель – вміщена у скриньку зі стерлінгового срібла з 24-каратною позолотою. "Скульптура" (Sculpture) слугує узагальненням одразу кількох знакових мотивів Тіффані. Мотив "Стрічки" (Ribbon) підкреслює безпрецедентний рівень майстерності ювелірів Тіффані і оспівує рідко використовуваний дорогоцінний камінь: чорний опал.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.