До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандалії scrunchie — наймодніше взуття сезону

Минуло три роки відтоді, як гумки для волосся, які ми носили в дитинстві, повернулися в наше життя, щоб принести нам, дорослим, таке ж щастя, яке вони дарували в дитинстві. Сьогодні ж від тих гумок мало що залишилося: у середині року з'явилося безліч моделей з тафти, оксамиту, деніму і навіть бавовни із забарвленням, що імітує бандану.

Проте сьогодні говоритимемо не про аксесуари для волосся, а про щось зовсім протилежне. Настільки протилежне, що ця деталь фокусується на іншому кінці нашого тіла — ступнях. Попри те, що сандалі є головною ознакою настання літа, конкретна модель, яка швидко підкорила світ моди, здебільшого пов'язана саме з гумочками для волосся, адже концепція аксесуара була вміло перенесена на одні з наймодніших сандалій цього літа. Зібрана тканина або шкіра надає взуттю об'єму: на підйомі, підошві або ремінцях — ефект гумки для волосся помітний у всіх деталях.

Реклама

Scrunchie — універсальне оздоблення, адже забезпечує такий самий яскравий ефект як на сандалях у стилі шльопанців, так і на більш класичних моделях, і навіть на мюлі на високих підборах. Це літнє взуття, яке вже завоювало любов знаменитостей (таких, як Софія Річі або Кім Кардашьян), тепер здобуває визнання широкої публіки завдяки брендам на кшталт Staud або Hereu, зачаровуючи як мінімалістів, так і максималістів.

Гейлі Бибер

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.