До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найрозкішніші аксесуари для домашніх улюбленців

Хоча черговий светр і модний ошийник для улюбленого чотирилапого друга може здатися надміром, все ж складно відмовити собі в бажанні побалувати домашнього улюбленця і самих себе. Ми зібрали одні з найбільш розкішних аксесуарів від найвідоміших брендів, які можна подарувати своєму вихованцеві на день народження або просто так.

Photo: @moshiqa

Можна здалеку захоплюватися зменшеними варіантами светрів, курток, шапок і черевиків для тварин. Можна задовольнятися тим, що є в локальних зоомаркетах. А ще можна ризикнути заглянути на сайт якогось модного бренда і відчути дитячий захват: Prada, Versace, Moncler, Dsquared2 й інші випускають цілі колекції для домашніх улюбленців, будуть то шлейки, нашийник, краватка чи миска для корму або води.

Реклама

І поки Симон Жакмюс обмежується створенням аксесуарів лише для свого собаки, зростає популярність брендів Boo Oh, Moshiqa і Stutterheim, які займаються винятково виробництвом красивих і зручних речей для домашніх улюбленців.

Vogue.ua зібрав різні предмети, створені для щастя домашніх улюбленців і їхніх господарів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.