До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші прикраси сезону весна-літо 2021

На тлі другого раунду ізоляції й потенційної економічної загибелі на горизонті ви, можливо, думаєте, що нині не час діставати зі скриньки улюблені прикраси. Але під час показів сезону весна-літо 2021 дизайнери засвідчили те, що знають всі справжні цінителі прикрас: їхня здатність поліпшувати настрій незаперечна, як і вміння миттєво надавати вам довершеного вигляду — навіть якщо за кадром онлайн-конференції в Zoom ви поєднуєте їх тільки зі своєю піжамою.

Моносережки й асиметрія

Ювелірні тенденції розвиваються повільніше, ніж модні, і, загалом кажучи, сезон досі був стриманим, оскільки продовжував кілька тенденцій попереднього. Однак моносережки й асиметричні сети повернулися до колекцій № 21, Miu Miu та Alberta Ferretti. У Fendi, що знову співпрацювали з брендом Chaos, одна сережка перетворилася на гральний кубик — підкиньте його в повітря й дозвольте йому вирішити, який образ вибрати сьогодні.

Реклама

<b>ювелирные тренды ss21 моносерьга</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

Морські мотиви

Розслаблена атмосфера пляжного дня, як і раніше, властива витворам багатьох дизайнерів: Etro і Jason Wu представили барвисті чокери з бісеру, а Versace — брошки у формі морської зірки. Натуральні матеріали також є постійною літньою темою — популярні багатошарові мушлі, як у Krizia, і рафія, як у La Double J.

<b>ювелирные тренды ss21 морские мотивы</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

Ланцюги

Ланцюги також залишаються на вершинах ювелірних тенденцій. Масивне кольє-ланцюг від Victoria Beckham у комплекті з гігантською латунною каблучкою або переплетені літери G від Метью Вільямса в Givenchy цілком можуть бути єдиними аксесуарами, які знадобляться вам наступного сезону, тоді як Dolce & Gabbana зробили ставку на максимальне нашарування кількох ланцюгів, змішаних з підвісками й намистинами.

<b>ювелирные тренды ss21 цепи</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

Перли

Перли не втратили свого шику. Відмітною ознакою колекції Simone Rocha є хитромудрі перлинні сітки для волосся, а в Emilia Wickstead такі комплекти стали особливо розкішними завдяки співпраці з майстринею Джесікою Маккормак.

<b>ювелирные тренды ss21 жемчуг</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

Фірмові знаки

Деякі бренди зробили ставку на впізнаваність. У Prada кількість аксесуарів було зведено до мінімуму, і моносережки з фірмовим логотипом стали однією з небагатьох прикрас. У Schiaparelli Денієл Розберрі продовжив сюрреалістичну спадщину свого засновника, створивши позолочені сережки чималого розміру й наперсники.

<b>ювелирные украшения ss21 фирменные знаки</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

Структурні сережки

Нарешті, сережки з ефектним оформленням все ще посідають почесне місце серед ювелірних тенденцій в епоху Zoom. Скульптурні золоті сережки Colville з напиленням і дуже довгі, яскраві, веселкові ансамблі JW Anderson гарантують, що всі погляди будуть прикуті до вас.

<b>украшения ss21 структурные серьги</b>
Модные украшения сезона весна-лето 2021

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.