До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше сабо сезону весна-літо 2019

Взуття на дерев'яній підошві з масивними підборами, заокругленим носиком і відкритою п'ятою родом з XVIII століття знову повертається на модну арену, але вже в переосмисленій інтерпретації. Так, культові босоніжки, які у Франції називали сабо, в Великобританії – клогами, в Нідерландах – кломпами, а в Литві – клумпесами, цього літа прикрасили колекції багатьох дизайнерів – від Наташі Рамсей-Леві і до Симона Порта Жакмюса.

Chloe весна-літо 2019

Модні бренди надихнулися легендарними голландськими клогами і ремісничою культурою XVI-XVIII, і в сезоні весна-літо 2019 подарували нове життя дерев'яному взуттю. Завдяки експериментам з формами і матеріалами, а також використанню нових технологій у виробництві взуття, на світ з'явилися оновлені сабо і клоги. Так, Salvatore Ferragamo зобразили фігурний дерев'яний каблук на клогах, а у колекції Versace босоніжки отримали пластикові напівпрозорі вставки і сучасний дизайн.

Реклама
Versace весна-літо 2019
Salvatore Ferragamo весна-літо 2019

Найбільша концентрація клогів у весняно-літній колекції Chloe: дизайнер представила як дерев'яні пари, прикрашені тканинними контрастними вставками і золотою пряжкою, так і яскраві моделі, декоровані тисненням під рептилію. Симон Порт Жакмюс видозмінив традиційну дерев'яну підошву: тепер сабо отримали масивну платформу і тонкі зав'язки навколо кісточки.

Chloe весна-літо 2019
Jacquemus весна-літо 2019

Vogue.ua показує модні пари сабо і сучасні інтерпретації на тему голландського традиційного взуття з колекцій сезону весна-літо 2019.

<b>сабо</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.