До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найцікавіші капелюшки на перегонах Royal Ascot

15 червня у Великій Британії стартували традиційні королівські перегони Royal Ascot, у яких бере участь і кінь королеви Єлизавети II. Цього року британська монархиня не з’явилася на перегонах через коронавірусні обмеження, але спостерігала за виступами своїх улюбленців онлайн. Королівську родину на змаганнях представляли принц Чарльз із герцогинею Корнуольською, принцеса Анна, принц Едвард і Софі, графиня Уессекська, Зара і Майк Тіндолли.

Камілла, герцогиня Корнуольська
Принцеса Анна

Як на головних кінопреміях червоні доріжки привертають не менше уваги, ніж самі церемонії, так і на Royal Ascot гості змагаються не лише під час перегонів, а й своїми капелюшками. Наприклад, Камілла, герцогиня Корнуольська, замовила свій ніжно-блакитний капелюшок у відомого британського капелюшника Філіпа Трейсі, а Зара Тіндолл, онучка Єлизавети II, віддала перевагу бренду Juliette Botterill Millinery. Його ж вибрала і графиня Уессекська Софі. Також серед яскравих капелюшків першого дня Royal Ascot 2021 можна вирізнити моделі, подібні до морських мушель, усипані великими квітами або прикрашені гострим пір’ям.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.