До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сабо – нова альтернатива човникам і мюлям

В осінньо-зимовій колекції Christian Dior однією з ключових пар взуття стали шкіряні сабо, що апелюють до традиційного голландського взуття – клогів. Вони отримали назву DiorQuake – за прикладом імені Youthquakers, які в 1960-і роки головний редактор американського Vogue, Діана Вріланд, дала представникам молодого покоління, що проповідували цінності свободи.

Christian Dior осінь-зима 2018/2019

За словами Марії Грації К'юрі, ці туфлі – маніфест жінки нового покоління, які підкреслять креативність та оригінальність її образу. Їх вірними прихильницями вже давно стали актриса Джуліанна Мур, директор моди Instagram Єва Чен, і блогер-мільйонник Леандра Медін.

Реклама
Єва Чен в сабо Gucci
Леандра Медін

Сабо – ідеальне взуття для ще теплих вересневих днів, яке стане новою альтернативою класичним човникам або вже звичним мюлям. Його можна носити як на голу ногу – зі спідницями довжини міді або укороченими брюками, так і в парі з шерстяними шкарпетками – саме такий приклад показали в колекції Christian Dior. У поточному сезоні також можна знайти черевики натхненні клогами і відкриті мюлі на литій дерев'яній підошві.

<b>ClogsFall2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.