До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дух волі: рекламна кампанія Saucony осінь-зима 2019/2020

Promotion

З ностальгією за безтурботним періодом навчання в університеті, команда Saucony Ukraine присвячує нову рекламну кампанію осінь-зима 2019/2020 часу свободи, мрії і дружби.

Реклама
Saucony Azura, Saucony Grid Web, Saucony Jazz Low Pro

Осінь – старт нових можливостей: можна розпочати нову главу життя, піти на навчання або роботу, знайти час для спорту, пізнати себе і втілити мрії. Головне – не боятися пробувати. Компанія Saucony пропонує зустрічати карамельну осінь в яскравих моделях кросівок. До нової колекції Originals осінь-зима 2019/2020 увійшли: традиційні моделі Jazz Original, Jazz Vintage, Jazz Low Pro, Shadow Original, оновлені моделі Azura для чоловіків і жінок, а також нові кросівки Grid Web і Aya.

Saucony Azura, Saucony Shadow Original
Saucony Aya, Saucony Grid Web

Saucony Grid Web – модель 2000-х років, яку відродили цього сезону. Головною стилістичною особливістю моделі є поєднання різних текстур, кольорів і матеріалів, а також наявність масивної підошви. Saucony Grid Web представлені в двох кольорах у чоловічій лінії. Модель Aya вперше з'явилася 1994 року, як легке і дуже гнучке взуття зі зручною шнурівкою, призначене для спортсменів. 2019 року модель трансформували у повсякденне взуття, але вона не втратила своєї головної родзинки – легкості. Кросівки Aya представлені в чоловічій і жіночій лініях. Нова колекція Saucony Originals вже доступна в мережі магазинів Arena.

<b>saucony</b>

Над зйомкою працювали:

Фотограф: Аня Брудна

Стиліст:Маша Сивякова

Макіяж і зачіски: Євгенія Козлова

Продюсер:Катя Тяпкіна

Моделі: Роні, Сергій (Boys Boys Management), Ваня, Дарія (LINEA 12 Models), Поліна (Ego Models Management)

Асистент стиліста:Ігор Бондаренко

Асистент фотографа:Альбіна Штутман

Асистент продюсера:Анастасія Проць

Відео:Pentafragma

Музика:Міша Сотніков

Окрему подяку висловлюємо за наданий реквізит "Федерації Лакросу України".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.